| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun Dec 04, 2006 2:40 pm Titlul subiectului: Romanii vor avea radio si televiziune 'Priveghi' |
|
|
Pentru ca romanul este inventiv si dornic de a face bani,dupa ce si-au facut un site cu si despre oameni decedati(www.morti.ro),doi constanteni s-au gandit sa inaugureze si un post de radio intitulat Priveghi si de ce nu o emisiune de televiziune pe aceasta tema Pentru ca viata fara de moarte nu exista, site-ul amintit vine in ajutorul admiratorilor, nu putini, ai macabrului si ai celor care doresc sa cunoasca ce se intimpla dupa moarte, dar nu numai. Cred ca au succes baietii astia...un lucru e clar... ca nu o sa ramana niciodata fara subiecte pt articolele lor  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Dec 04, 2006 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu de ceva vremea de site-ul ala, la un moment dat au vrut sa-l vanda , dar cereau o suma f. mare pentru ...ziceau ca are potential ! Cate ceva puteti sa cititi si aici
In legatura cu postul de radio imi mentin afirmatia de pe forum seopedia : emisiuni live de la biserica, inmormantari.....manele de jale . O sa fie un succes  |
|
| Sus |
|
 |
andry nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47 Locatie: Plopeni
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Interesant... m-am uitat si yo pe site,l-am bagat la favorite. |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si te intrebi de ce tot ia romanu` medalii la targuri de inventii.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|