| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 12:26 pm Titlul subiectului: Revelion 2008 |
|
|
poate ca multi o sa spuneti ca e prea devreme ca sa vorbesti despre un revelion in luna octombrie. dar eu de 2 ani incoace am intalnit multe probleme in gasirea unei vile acceptabile (confort si bani) in aproprierea mult asteptatului eveniment anual, asa ca deschid acest topic in speranta ca eu si exclusiv si ceilalti useri sa ne dam cu parerea despre locatii potrivite.
eu unul recomand Valea Doftanei, dupa cum am explicat si in topicul destinat acestei localitati, mi se pare un loc ideal pentru sarbatorile de iarna, este o zona extra linistita, pe o parte a drumului este deal, cu numeroase vile care mai de care mai frumoase pot spune, iar pe partea cealalta a drumului se situeaza raul Doftana.. da este drumul care duce spre baraju Paltinu'
Oferte de cazare: http://www.prahovatravel.ro/?p=productsList&iCategory=49
sunt mai multe decat cele prezentate aici, dar nu gasesc un site sa le cuprinda pe toate sau majoritatea
asteptam cu placere si alte recomandari  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ehe... e cel mai sanatos sa-ti planuiesti revelionul inca de pe acum.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar azi am primit un telefon de la un prieten sa ma intrebe cum facem cu revelionul. As incerce ceva la Vila aira in Busteni http://www.vila-aira.online-business.ro/ , dar sa vedem ce tarife au pt revelionul de anul asta _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 2:15 am Titlul subiectului: |
|
|
bai,eu nu prea ma gandesc la revelion..ca mi-e teama ca voi lucra pan la 11 seara in noaptea dintre ani..asa ca nu-mi permit sa ma gandesc la locatii gen valea doftanei sau busteni..ca ma prinde noul an stand la semafor
voi reveni cu detalii cand voi afla unde petrec..probabil pe la craciun  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 3:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Off... tanarul muncitor la Vodafone... lasa omule, ca vei fi platit mai bine pentru noapte aia.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|