| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mai 11, 2007 7:55 am Titlul subiectului: Referendum 19 mai..eu pentru cine votez? |
|
|
Pentru mine e clar ce o sa votez, desi in tara asta e harababura incredibila . O sa ma duc si o sa pun NU, asta nu pentru il simpatizez in mod deosebit pe domnu' Basescu, dar pentru ca m-a deranjat foarte mult ca toti parlamentarii
corupti si foarte corupti s-au coalizat sa elimine din sistem persoana care ii mai deranja din cand in cand . In continuarea vom vedea ce o sa mai fie, ideea e ca se poate si mai rau decat e acum daca ajunge cine stie la presedentia tarii. Vad ca Base si-a facut campanie foarte buna: au avut loc discursuri in o gramada de orase din tara, peste tot sunt bannere publicitare pe strada cu Base in diferite ipostaze, si-a schimbat pana si site-ul .
Daca intrati pe pagina http://basescu.ro/index.php?o=pentru_tine o sa vedeti ca aveti panasi imagini sub forma de avatar pentru messenger .
Un singur lucru m-a deranjat, pe site exista si o sectiune "Sustine campania presedintelui" si acolo se gaseste un cont in care "fanii lui" il pot ajuta financiar . Eu zic sa nu ajungem pana acolo, exista atati copii f. bolnavi si familii cu probleme care merita ajutor din partea noastra, niciodata nu as dona bani sa-si faca un politician campania electorala..chiar daca il cheama Basescu si e prea sarac
Tu ce cine votezi ? Cu Base sau cu parlamentu'? _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu votez cu Regele. Dacă nenorocitul de Băse pică, atunci se creează cadrul perfect ptr revenirea la Monarhie.
Dacă Ceausescu era prost, dar era singura variantă, l-ați fi votat? Ei bine, asemenea e și cu Băsexcu.
Apropo, de unde atâția bani pentru o astfel de campanie?...are și el oligarhii lui _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
in xcazul in care Basescu ar cadea de la putere, cine crezi ca ar fi persoana potrivita pentru presedentia tarii? Iliescu ? _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
andry nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47 Locatie: Plopeni
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu votez cu Basescu
Daca nu,cu Becali |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu sper să vină Regele. _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| andry a scris: |
Daca nu,cu Becali |
Mai andry, daca asta ti-e decizia, permite-mi sa nu fiu deacord cu ea, desi sunt stelist infocat.
Revenind la topic, o sa ma duc foarte hotarat la vot si o sa pun stampila fix pe "da", pt ca nu vrea sa stiu ca am sustinut ramanerea la putere a unui om ce face parte din aceeasi oala ca si restu. Si spun asta pt ca sunt 100% sigur ca va ramane la putere.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
andry nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 47 Locatie: Plopeni
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ati vazut cum sunt buletinele de vot
E o intrebare de genu: Sunteti de acord cu demiterea lui Traian Basescu?
Si aici e partea ciudata,pt ca multi nu stiu ce inseamna demitere.
Daca votezi cu Da--s-a dus.
Daca votezi Nu--ramane. |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| andry a scris: | Ati vazut cum sunt buletinele de vot
E o intrebare de genu: Sunteti de acord cu demiterea lui Traian Basescu?
Si aici e partea ciudata,pt ca multi nu stiu ce inseamna demitere.
Daca votezi cu Da--s-a dus.
Daca votezi Nu--ramane. |
Stai linistita ca, din cate am vazut eu, mass-media a dus o mini campanie de informare in legatura cu acest aspect al referendumului... sau cel putin asa am vazut eu, din unghiu din care priveam. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|