| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 12:11 am Titlul subiectului: Problema computer! |
|
|
au si eu o intrebare!! se poate sa mearga netul greu sau chiar sa se blocheze calculatorul daca cablul de net este prins in usa sau ceva asemanator?
editat de Domnu' Sef : incearca sa scrii cuvintele normal , fara "k" , "sh" . Aaa..si cand incepi un topic , pune-i un titlul cat mai relevant relevant
merci
|
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 9:11 am Titlul subiectului: Re: Problema computer! |
|
|
| cristy a scris: | | au si eu o intrebare!! se poate sa mearga netul greu sau chiar sa se blocheze calculatorul daca cablul de net este prins in usa sau ceva asemanator? |
Cristi, din cablu sigur nu e. Dacă ai cablul prin în ușă, cum spui tu, atunci n-ar trebui să-ți meargă Internetul/Intranetul (asta dacă a rupt vreun fir, sau dacă a făcut vreun scurt). După cum zicea și Șefu, cel mai probabil ai un spyware, ceva. Deși sunt contra scanărilor online, n-ar fi rău să încerci una.
Încă o soluție ar fi curățarea regiștrilor. De multe ori, regiștrii supraîncărcați duc la instabilitatea sistemului.
Totuși, ar fi ajutat dacă ne-ai fi postat și configurația sistemului tău. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi pt ajutor!!!!
ce nu-mi place pe siteul asta e ca nu pot sa pun si eu o poza ca, toate pozele pe care le am sunt mai mari decat 6 kb dar poate o sa gasesc una !!!!
editat de Domnu' Sef: pt. reclamatii si propuneri te rog sa postezi aici la categoria Propuneri si Reclamatii . |
|
| Sus |
|
 |
|