Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pro sau contra silicoanelor?!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 10:18 pm    Titlul subiectului: Pro sau contra silicoanelor?! Raspunde cu citat (quote)

Ia sa-mi spuneti si mie baieti ce parere aveti:femeile care-si pun silicoane au mai mult succes in viata?
Sa va spun si parerea mea:bineinteles ca au..carui barbat(indiferent cat de titrat este omul respectiv)nu-i aluneca ochii dupa ce dau cu ochii de sferele inalte? Rolling Eyes
Si la un interviu sau la un examen te ajuta astfel de dotari. Aparind sexy in fata unui profesor, patron, recrutator de creiere, ii atragi atentia. Din 300 de candidati, el o sa-si aleaga una cu sini mari. Pot sa raspunda la chestionare toti candidatii la fel, dar diferenta o va face numarul de la sutien.
Nu prea e corect fata de restul lumii...dar oare ce e corect in viata asta? Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Oct 26, 2006 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu stiu cum se face acum, dar daca ar trebui sa angajez eu pe cineva, m-ar interesa in primul rand calitatiile intelectuale si caracterul persoanei respective. Evident daca la interviu concureaza 2 persoane care se pricep la fel de bine pe meseria aia , atunci as alege pe domnisoara mai tanara, care arata mai bine si/sau cu silicoane Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 4:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mi-ar placea o secretara cu silicoane Cool
Sus
x_vladm
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 28, 2006 1:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing .... e o intrebare prea generala. Acum depinde si cat de mari sunt (ca ce e prea mult strica), dar in general la mine nu sani sar in evidenta primii, ci infatisarea in general (adik partea superioara). In general femeile care isi pun silicoane (care de obicei sunt exagerate), nu prea au alta preocupatie ... Very Happy
Sus
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 29, 2006 9:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce sa nu spunem pe fata ! Intre o secretare "baba desteapta cu experienta" si o "domnisoara buna cu sau fara silicoane abia iesita de pe bancile liceului" , evident ca aleg domnisoara. Invata ea meserie Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum