Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:40 am Titlul subiectului: Prima de angajare pentru absolventi |
|
|
Am gasit urmatoare stire pe site-ul radio prahova, care mi se pare destul de interesanta, n-am stiut de acest lucru .
| Citat: | Facilitati pentru absolventii institutiilor de invatamant!
Daca se angajeaza cu program normal de lucru, pentru o durata mai mare de un an, absolventii institutiilor de invatamant, inclusiv ai scolilor speciale, in varsta de minim 16 ani, beneficiaza de o prima egala cu un salariu minim brut pe tara. De asemenea, absolventii carora li s-a stabilit dreptul la indemnizatia de somaj si se angajeaza in aceasta perioada beneficiaza de o suma egala cu indemnizatia de somaj la care ar fi avut dreptul, pana la expirarea perioadei de acordare a acesteia, daca nu s-ar fi angajat. |
Deci problema e ca trebuie neaparat contractul pe cel putin un an si sunt curios ce conditii mai sunt si ce trebuie sa faci sa intri in posesia banilor.
Oare daca esti absolvent , dar lucrezi din timpul facultatii acolo, mai iti da banii? _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|