|
Prahova Online
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 12:16 am Titlul subiectului: Povestea hackerului care a spart site-ul NASA |
|
|
SirVic“ e numele de calator prin lumea Internetului al celui mai cunoscut hacker al momentului, Victor Faur, 22 de ani, din Arad. Asta-vara,a fost suficient un singur moment in care s-a laudat pe un chat cu victoria vietii sale, pentru ca procurorii sa-i bata a doua zi la usa, sa-i confiste calculatorul si sa-l cerceteze in stare de libertate. E cercetat, in Romania, pentru patrunderea neautorizata in sisteme informatice protejate. Este acuzat ca ar fi spart, intre aprilie si iulie 2006, codurile a peste 150 de servere apartinind Agentiei Spatiale Americane, Departamentului Energiei si Marinei Militare. Daca va fi gasit vinovat in Romania, poate primi o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 3 si 12 ani, fie si o secventa cu suspendare, sau o amenda penala. Daca ar fi gasit vinovat in SUA de toate cele zece acuzatii, risca 54 de ani de inchisoare.Pe langa asta, SUA ii cere 1,5 milioane de dolari despagubire.
sirsa:cotidianul.ro _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
| |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 1:03 am Titlul subiectului: |
|
|
1. nu cred ca va fi bagat la inchisoare, ci la centrul de programare/informatica de la NASA. nu-s ei fraieri sa bage la parnaie geniile
2. si daca il baga la inchisoare, atunci vrem si noi sa-i bagam pe scaunul electric pe cei doi puscasi marini care au omorat un batran in Constanta (pe trecerea de pietoni) si pe Teo Peter in Bucuresti...
da' chiar. in 2006, la sighisoara, ovidiu mihailescu a cantat o melodie ceva cu bunicul si americanii...o stie careva?...atat de virbanta ce a fost, incat la 20 de min dupa ce a cantat melodia asta, in timpul altei piese a spus publicului sa faca galagie...la care un baiat s-a ridicat si a tipat cat a putut "TEO!"...in 5 secunde toata lumea nu spunea decat "TEO!"... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Faza cu băgatul în pușcărie refuz s-o cred. Prin 2002 am avut aceeași situație, când un hacker român a pătruns tot în serverele NASA și NSA. La nici două zile a fost pus sub acuzație și s-a dat sentința: 25 de ani după gratii. A stat 5 zile în arest după care americanii l-au chemat la ei pentru a fi "judecat" acolo. Americanii i-au dat drumul, pe motivul achitării? Ce achitare? Păi, heh... ia încercați să vă dați cu părerea.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|