Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Povestea hackerului care a spart site-ul NASA

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Calculatoare si Internet
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 12:16 am    Titlul subiectului: Povestea hackerului care a spart site-ul NASA Raspunde cu citat (quote)

SirVic“ e numele de calator prin lumea Internetului al celui mai cunoscut hacker al momentului, Victor Faur, 22 de ani, din Arad. Asta-vara,a fost suficient un singur moment in care s-a laudat pe un chat cu victoria vietii sale, pentru ca procurorii sa-i bata a doua zi la usa, sa-i confiste calculatorul si sa-l cerceteze in stare de libertate. Rolling EyesE cercetat, in Romania, pentru patrunderea neautorizata in sisteme informatice protejate. Este acuzat ca ar fi spart, intre aprilie si iulie 2006, codurile a peste 150 de servere apartinind Agentiei Spatiale Americane, Departamentului Energiei si Marinei Militare. Daca va fi gasit vinovat in Romania, poate primi o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 3 si 12 ani, fie si o secventa cu suspendare, sau o amenda penala. Daca ar fi gasit vinovat in SUA de toate cele zece acuzatii, risca 54 de ani de inchisoare.Pe langa asta, SUA ii cere 1,5 milioane de dolari despagubire.

sirsa:cotidianul.ro
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 1:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1. nu cred ca va fi bagat la inchisoare, ci la centrul de programare/informatica de la NASA. nu-s ei fraieri sa bage la parnaie geniile
2. si daca il baga la inchisoare, atunci vrem si noi sa-i bagam pe scaunul electric pe cei doi puscasi marini care au omorat un batran in Constanta (pe trecerea de pietoni) si pe Teo Peter in Bucuresti...
da' chiar. in 2006, la sighisoara, ovidiu mihailescu a cantat o melodie ceva cu bunicul si americanii...o stie careva?...atat de virbanta ce a fost, incat la 20 de min dupa ce a cantat melodia asta, in timpul altei piese a spus publicului sa faca galagie...la care un baiat s-a ridicat si a tipat cat a putut "TEO!"...in 5 secunde toata lumea nu spunea decat "TEO!"...

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 10:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Faza cu băgatul în pușcărie refuz s-o cred. Prin 2002 am avut aceeași situație, când un hacker român a pătruns tot în serverele NASA și NSA. La nici două zile a fost pus sub acuzație și s-a dat sentința: 25 de ani după gratii. A stat 5 zile în arest după care americanii l-au chemat la ei pentru a fi "judecat" acolo. Americanii i-au dat drumul, pe motivul achitării? Ce achitare? Păi, heh... ia încercați să vă dați cu părerea. Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Calculatoare si Internet Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum