| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 12:47 pm Titlul subiectului: Ploiesti |
|
|
hai sa ne cunoastem cei ce locuim in Ploiesti....cu ocazia asta discutam si despre cartierele noastre!
cartier Piata Sarbeasca,aproape de Hale si unde mai este mult de lucru....unde nu e! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amu, io nu-s din Ploiesti... io-s de langa, din Brazi... da` imi fac veacu mai toata ziua prin Sud, unde mi-e liceul... si prin sud mai este mult de lucru... la gara... pe care Primaria se tot chinuie de vreo doi ani sa o renoveze si tot nu-i gata... si uite asa imi vine o intrbare in cap... CAND ii gata renovatu` ala? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
iahim1967 nou venit

Data inscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 1
|
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domnu` meu, pare-mi-se mie ca filmuletu` tau bate putin spre rasism... Ai spus la un moment dat "S.S.B. sau rromii?". Doar persoanele de etnie rroma arunca gunoiu` pe unde le vine? Ma-ndoiesc... Ar fi fost mai corect spus "S.S.B. sau restu`?"... In fine... nu numai in fata blocului tau gasim asa ceva... imi pare rau sa spun asta... da` mai peste tot prin frumoasa tara europeana (a.k.a. Romania) gasim asa ceva.
PS: Bun venit... iti doresc o sedere lunga si activa p`aci pe la noi.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|