|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 37
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 12:47 pm |
|
|
hai sa ne cunoastem cei ce locuim in Ploiesti....cu ocazia asta discutam si despre cartierele noastre!
cartier Piata Sarbeasca,aproape de Hale si unde mai este mult de lucru....unde nu e! |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 5:59 pm |
|
|
Amu, io nu-s din Ploiesti... io-s de langa, din Brazi... da` imi fac veacu mai toata ziua prin Sud, unde mi-e liceul... si prin sud mai este mult de lucru... la gara... pe care Primaria se tot chinuie de vreo doi ani sa o renoveze si tot nu-i gata... si uite asa imi vine o intrbare in cap... CAND ii gata renovatu` ala? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
iahim1967 nou venit

Data inscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 1
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 5:59 pm |
|
|
Domnu` meu, pare-mi-se mie ca filmuletu` tau bate putin spre rasism... Ai spus la un moment dat "S.S.B. sau rromii?". Doar persoanele de etnie rroma arunca gunoiu` pe unde le vine? Ma-ndoiesc... Ar fi fost mai corect spus "S.S.B. sau restu`?"... In fine... nu numai in fata blocului tau gasim asa ceva... imi pare rau sa spun asta... da` mai peste tot prin frumoasa tara europeana (a.k.a. Romania) gasim asa ceva.
PS: Bun venit... iti doresc o sedere lunga si activa p`aci pe la noi.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|