|
Prahova Online
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CHITU-WOLVES moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006 Mesaje: 163 Locatie: orasul.GALBEN-ALBASTRU
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
" CSM FC Ploiesti - Lokomotiv Minsk 3-0
Sambata, pe unul dintre terenurile din complexul sportiv Maxim, din Kemer, CSM FC Ploiesti a invins cu 3-0 prim-divizionara Lokomotiv Minsk, din Belarus. De fapt, Lokomotiv este nou promovata in prima liga care incepe in Belarus la finalul lunii martie.
Practic, dupa victoria cu o alta prim-divizionara, tot din Belarus, Lokomotiv Vitebsk, echipa lui Valeriu Rachita a facut un nou meci excelent, in fata echipei din spatiul ex-sovietic, jocul foarte bun fiind pe placul tehnicianului si a presedintelui Marian Manea, care a ajuns si el in Antalya.
Din nou Ciobanu
Pe un teren foarte bun, in ciuda ploii cazute, atacantii CSM-ului au dat un adevarat recital, Stefan Ciobanu (golgheterul CSM-ului in partidele amicale) si Adrian Craciun marcand fiecare cate un gol. Fane a speculat o eroare a defensivei adverse, in prima repriza, apoi Craciun a marcat si el, imediat dupa pauza, la o minge respinsa de portar. Faza meciului a reusit-o insa juniorul Iulian Frunza, care, dupa acest meci s-a ales cu porecla <>. Asta pentru ca a dat un gol cu un sut extraordinar, de la 20 de metri, lateral stanga, in vinclu, la coltul lung ! Rachita a inceput meciul cu: Iatan - Carja, Rohat, Mihalache, Anania - Catarama, Vlad, Popliaca, Takayuki - Gafita, Ciobanu. Dupa pauza au intrat si ceilalti componenti ai lotului, anume Popa - Frunza, Stamate, Tataru, Craciun, Neacsu, Militaru, Stefan si Gheorghe. De remarcat faptul ca Militaru a revenit la echipa, dupa ce a dat probe de joc la o echipa din Ucraina, in timp ce Carja a suferit o leziune dupa un contact dur cu un adversar.
Duminica, CSM-ul a avut programat un singur antrenament, dupa-amiaza, dimineata Rachita dand liber elevilor sai, care au fost la cumparaturi in Antalya.
Pentru finalul turneului, CSM-ul are promise din partea impresarului turc inca doua partide amicale, tot impotriva unor echipe din Belarus - Dynamo Brest si Smargon. “Cred ca daca am juca in campionatul din Belarus, am prinde UEFA” a fost replica lui Cristi Vlad, care asteapta finalul turneului ca sa-si vada fiul, nascut in tara." _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
| Sus |
|
| |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| CHITU-WOLVES a scris: | | pregatita dupa cum se vede si dupa cum o stim ...DA...chiar acum,sub formula asta de joc este mui buna ca treisferturi din echipele ligii a2a...sper in 2 ani sa vedem ''LIGA I'' LA PLOIESTI.. |
Din punctu` meu de vedere, sa-ti fie scrisu` aurit. Chiar m-am saturat sa vad ca, Cluju` are 2 echipe in Liga I iar noi, de vreo 3 ani (3 is?) n-am mai avut o echipa in Liga I. Si nici aia nu era vreo echipa stralucita. Ne trebuie ceva care sa reziste si sa ridice probleme apararilor din fruntea clasamantului(Chiar si Stelei... in primu` rand mi-s prahvean. ). Da` eu zic asa: "Timpu` le rezolva pe toate!"  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
CSM PLOIESTI, REMIZA IN ULTIMUL AMICAL
Luni, 11 Februarie 2008
Echipa pregătită de Valeriu Răchită a susținut, ieri după-amiază, ultimul meci de verificare al turneului din Antalya, remizând, 0-0, în compania bielorușilor de la FK Smorgon, echipă de primă ligă din fosta țară sovietică. A fost un meci disputat într-un ritm bun și cu patru ocazii pe final ale ploieștenilor, ratate însă de Takayuki, Neacșu, Vlad și Frunză, în vreme ce adversarii au avut doar trei șuturi spre poarta apărată, succesiv, de Iatan și Popa. _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca a tinut piept unor echie de prima liga..eu zic ca e ceva..Asteptam sa-i vedem si in prima liga nationala _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
Murdoc membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 72
|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 9:49 am Titlul subiectului: Fulare galben-albastre... |
|
|
In pregatirea returului de pe Ilie Oana, peluza petrolista a demarat o actiune de popularizare a fularelor galben-albastre printre suporteri. Detalii gasiti la: http://petrolulpenet.z1.ro/viewtopic.php?t=1562&start=45
PETROLUL SUNTEM NOI! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inainte de toate, bun venit p`aci ma Murdoc. In al doilea rand, sunt si eu curios, de ce o campanie de popularizare a fularelor? Din punctu` meu de vedere, mi se pare cam aiurea treaba asta... da` ii doar punctu` meu de vedere.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niledA a scris: | Inainte de toate, bun venit p`aci ma Murdoc. In al doilea rand, sunt si eu curios, de ce o campanie de popularizare a fularelor? Din punctu` meu de vedere, mi se pare cam aiurea treaba asta... da` ii doar punctu` meu de vedere.  |
Pt. simplu motiv ca majoritatea suporterilor inca poarta la gat fulare vechi cu sigla PETROM-ului...
Mersi de urare...te (va) astept si pe forumul suporterilor petrolisti: www.petrolulpenet.z1.ro . |
|
| Sus |
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Începe "războiul" la Ploiești, pentru "Ilie Oană"
Revenirea divizionarei secunde de fotbal SC FC Petrolul Ploiești pe stadionul "Ilie Oană" a avut darul să-i mulțumească pe șefii "găzarilor" și pe susținătorii acestei grupări, atâția câti mai sunt ei, sau pe câțiva membri ai administrației locale bucuroși că au scăpat de calvarul "împăcării" celor două cluburi de fotbal care-și dispută întâietatea pentru a evolua pe cea mai veche arenă a Ploieștiului.
Nu a mulțumit, însă, pe toată lumea. Asta deoarece cei mai înfocați susținători ai CSM FC Ploiești au luat foc. La propriu!
De la amenințări.
Inițiatorii campaniei "Petrolul e al nostru", Dragoș Pătraru, de la Asociația "Altphel", și liderii suporterilor ploieșteni amenință cu represalii, în eventualitatea în care echipa creată din dorința a 15.000 de ploieșteni va fi "bruiată", în activitatea pe stadionul "Ilie Oană", de către SC FC Petrolul, care pare, deja, a-și aroga drepturi de proprietar.
"Capii" acțiunii fac referire la "oameni cointeresați financiar să aibă astfel de poziții, împotriva fotbalului ploieștean". Se face referire la anumite persoane din sfera politicului, în principal la Iulian Teodorescu, consilier local al PNL.
.la ultrași legați în lanțuri!
Dacă destui se gândesc la o viitoare mișcare de protest, pe străzile orașului, realitatea nu pare să le dea dreptate! Asta deoarece dinspre anturajul galeriei, se zvonește că aproape 60 de suporteri sunt gata să inițieze acțiuni de tip "kamikaze", prin care să-i împiedice pe cei de la SC FC Petrolul să revină pe stadion! Se aude, astfel, că ultrașii vor să se lege cu lanțuri de porțile arenei.
Alții promit că vor face tot posibilul să țină lumea departe de stadion, la meciurile susținute, acasă, de secefecepetroliști!
<<SC>> _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Murdoc a scris: | Pt. simplu motiv ca majoritatea suporterilor inca poarta la gat fulare vechi cu sigla PETROM-ului... |
Asa zi omule... e o diferenta deja... Acum, campania capata un sens ... Da` mai pun o intrebare... despre care echipa vorbesti tu? Petrolul Ploiesti sau nou creata C.S.M.?
| CHITU-WOLVES a scris: | | Începe "războiul" la Ploiești, pentru "Ilie Oană" |
Ma fratilor... eu nu mai inteleg nimic... de ce tre` sa se bata echipele astea pe stadionu` "Ilie Oana" cand, din cate stiu eu, nu-i singuru` stadion din Ploiesti... mai este si stadionu` Astra, sau cum s-o numi el mai nou. Acolo joaca cineva? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niledA a scris: | | Murdoc a scris: |
Pt. simplu motiv ca majoritatea suporterilor inca poarta la gat fulare vechi cu sigla PETROM-ului... |
Asa zi omule... e o diferenta deja... Acum, campania capata un sens ... Da` mai pun o intrebare... despre care echipa vorbesti tu? Petrolul Ploiesti sau nou creata C.S.M.? |
Daca am terminat postul anterior cu "PETROLUL SUNTEM NOI" , tu cu care crezi?
Oricum, despre una din echipe nu poti sa zici ca are suporteri...  |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
... Deci, Petrolul Ploiesti, nu? Bun... presimt ca va fi razboi p`aci... Intre CHITU-WOLVES si Murdoc... sa nu va puna dracu sa va luati la cearta pe forum`... am sa-mi fac drastic datoria de moderator.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 3:16 pm Titlul subiectului: ma indoiesc... |
|
|
| niledA a scris: | ... Deci, Petrolul Ploiesti, nu? Bun... presimt ca va fi razboi p`aci... Intre CHITU-WOLVES si Murdoc... sa nu va puna dracu sa va luati la cearta pe forum`... am sa-mi fac drastic datoria de moderator.  |
Intai intra pe forum si apoi mai vb... |
|
| Sus |
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 10:26 am Titlul subiectului: Graficul De La "Ilie Oana", Un Mister |
|
|
"În coadă de pește!
Mai sunt două săptămâni, până la reularea
ostilităților, în ligile a II-a și a III-a, de fotbal și, culmea, unele formații care, la ora aceasta, nu știu cu exactitate cum va arăta
programul partidelor pe care le vor desfășura în returului stagiunii 2007-2008!
Ne referim aici la divizionara secundă SC FC Petrolul Ploiești, care nu și-a dat, decât parțial, acceptul vizavi de graficul de meciuri, de pe arena "Ilie Oană", întocmit de mai-marii Administrației Domeniului Public și Privat (ADPP).
Acte de la Federație
Dacă "rivalii" de la CSM FC Ploiești sunt bine-mersi, mulțumiți de "țintarul" jocurilor pe care le vor susține pe cea mai mare arenă de fotbal din oraș, conducătorii de la SC FC Petrolul nu prea par împăcați cu graficul întocmit de ADPP. Tocmai de aceea, ei au afirmat că s-au înțeles doar în proporție de 99,9% cu reprezentanții instituției aparținând municipalității. Deocamdată, nu și-au dat, oficial, acordul față de protocolul redactat de adepepiști. Interesant este, însă, că, pe adresa instituției conduse de Ionuț Ionescu, a sosit o informare, din partea Federației Române de Fotbal, prin care administratorii orașului sunt informații că SC FC Petrolul Ploiești nu-și poate modifica programul de jocuri din eșalonul secund! Momentan, documentul nu a fost studiat de adresant, însă, studierea acestuia nici nu prea ar prezenta mare importanță!
Practic, în act, este specificat că nu se poate juca după programul ADPP, în care întâietate are liderul Seriei a III-a, din Liga a III-a, CSM FC Ploiești! Ciudat, dar deloc surprinzător, este că ne întoarcem la pasajul din regulamentul fotbalistic, invocat mai demult, de conducerea găzarilor, în care se spune că o trupă de eșalon superior are prioritate, în fața uneia de eșalon inferior.
Numai că normele federale nu sunt imperative pentru ADPP, administratorul bazei, care poate dispune cum vrea, în calitate de proprietar, asupra programului bazei sale sportive. Indiferent dacă SC FC Petrolul își poate organiza sau nu meciurile în zilele și la orele dorite!
Șefii instituției sunt, oricum, acoperiți, deoarece au permis accesul pe baza de la "Ilie Oană" ambelor team-uri. Că reprezentanților uneia sau alteia dintre echipe nu le convine, fiecare este liber să apeleze fie la. votul Consiliului Local Ploiești, fie să plece în altă parte! Rămâne, totuși, de văzut când vom ști exact care este "țintarul" meciurilor de la "Ilie Oană", dat fiind că se apropie începerea returului de campionat! "
Octav Preda - "Gazeta de Prahova" (Articol publicat in 15.02.2008) |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domnilor Chitu-Wolves si Murdoc (v-am luat in ordine alfabetica ), va rog ca, de acum inainte sa va postati stirile si informatiile despre echipele voastre favorite in cele doua topicuri creeate de mine.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Murdoc membru

|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niledA a scris: | Domnilor Chitu-Wolves si Murdoc (v-am luat in ordine alfabetica ), va rog ca, de acum inainte sa va postati stirile si informatiile despre echipele voastre favorite in cele doua topicuri creeate de mine.  |
Eu o sa postez acolo daca schimbi denumirea topicului C.S.M. Ploiesti in C.S.M. PETROLUL'52 Ploiesti. Daca nu, o sa continui sa postez pe PETROLUL E AL NOSTRU!
P.S. Mai intra din cand in cand pe forumul nostru si continua sa citesti de acolo, ca vad ca le cam incurci ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|