| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 4:16 pm |
|
|
nu stiu daca ati observat, dar in fata la Omnia sau la cinema Patria (oricum prin zona) se amenejeaza un nou patinoar care se pare ca va fi dat in folosinta incepand cu 14 decembrie. Mie amplasarea mi se pare execelenta, pacat ca habar n-am sa patinez si probail mi-as rude vreo 15 oase  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 7:40 pm |
|
|
Foarte misto initiativa primariei. Problema e ca, in mod sigur n-o sa intru pe acel pationoar. De ce? Eu mi-as rupe mai multe oase decat Dom Sef. Distractie placuta alora de stiu sa patineze. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 9:32 am |
|
|
am trecut ieri pe la patinoar, nu stiu de ce am impresia asta, dar zona cu gheata mi se pare foaste mica. Ocupa mai mult spatiu niste casute de lemn care probabil vor avea rol de case de bilete si magazine..nu stiu _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 12:46 pm |
|
|
Trecui si eu p`acolo Miercuri si, la fel, nu mi s-a parut ceva foarte impresionant. Mai bine faceau o singura casuta si patinoarul mai mare... da` daca stau si am gandesc... intr-alta casuta poate au patine de inchiriat... si stau iar si am gandesc... cate perechi de patine tre` sa fie, de au construit 2 casute? Ca la cat de mic e patinoaru`, abia de incap 30 de insi in el. Si atunci imi pun o ultima intrebare... Unde e logica in treaba asta?... ... Si mai imi pun una si gata... Io pe ce logica m-am bazat cand am spus asta?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 4:50 pm |
|
|
logica ar fi urmatoarea:daca e patinoarul prea mare isi iau pasionatii de patinat viteza prea mare si doamne fereste isi rupe unu cate un picor ceva..asa ca daca e mai mic..nu ai cum sa iei prea mare viteza deci riscul accidentarilor grave este mai redus! ...mie nu mi s-a parut o idee prea buna(la fel cum contest si parcul de distractii din spatele Palatului Culturii)..dar poate sunt eu mai rautacios  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 5:20 pm |
|
|
Deci... m-a lamurit nea sinel de m-a bagat in ceata!... Multam bre.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 6:20 pm |
|
|
eu am dat explicatie..problema ta daca nu ai inteles .cu placere bre.  |