|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Sep 09, 2007 11:52 am |
|
|
Mai exista cineva care nu are cartela Cosmote? Eu unul am profitat de oferta asta cu 300 de minute lunare (dublate in prima luna a activarii) in schimbul a 5 euro si mi-am cumparat o cartela ( nu de alta dar am avut nevoie pentru niste trebuie) .
Unde vreau sa ajung cu treaba asta? Pai se pare ca are toata lumea..au cumparat cartele si astia ca se plictisesc rau de tot ! Aseara imi suna telefonul ..raspund si incepe unu' sa injure ...ca-si baga si isi scoate..apoi mi-am dat seama..avea cartela cosmote domne'  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Sep 09, 2007 10:16 pm |
|
|
e rau si cu promotiile astea..daca oamenii nu au ce face si mai au si minute din belsug se apuca sa-i deranjeze si pe altii injurandu-i,sau se gandesc ei cum sa mai pacaleasca oamenii cu vreo promotie falsa ori la Flanco sau Altex,ori la vreo firma de telefonie mobila...acesti indivizi promit premii de zeci de mii de euro in schimbul unor coduri de reincarcare..astfel oamenii creduli e duc si dau milioane pe cateva cartele,transmit codurile si raman cu buza umflata ..mai rau este ca acesti indivizi sunt destul de greu de gasit pentru ca folosesc cartele reincarcabile si de asemenea cei bagubiti isi recupereaza f greu "investitiile "facute _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 10:11 am |
|
|
Totusi e bine de stiut ca cele mai mari companii nu-si anunta niciodata "castigatorii la diferite tombole" prin telefon..si daca ar face-o probabil ar da mai multe date exacte...totusi..daca stii ca nu ai participat la niciun concurs si te suna cineva si te anuna de eventul fericit...eu zic ca nu sari in sus de fericire...  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|