| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
traiasca organu'  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar. Sa-mi traiasca organu`.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 65 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vai niledA... exact la asemenea raspuns ne asteptam de la tine.  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Aug 20, 2008 4:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Eeee si cu tine acu`.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 7:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Ei? Cum ramane cu intalnirea aceea Sinel, Domnu' Sef? Bafta niledA... _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 8:25 am Titlul subiectului: |
|
|
sa scape Niledu de belele si apoi mergem , abia are motiv sa ne faca cinste _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Na belea... tot io sa fac cinste domnu` proaspat investit in functia de injiner? Las` ca facem altfel... io-ti dau tie o bere si tu-mi dai mie o bere... si amandoi facem juma`-juma` si-i luam un suc Magdei... lui` sinel nu-i fac cinste pana nu decarteaza una bucata shaorma ce are sa o dea la baiatu`.
Cat despre ceea ce m-asteapta zilele aste, deocamdata e de bine. Azi trecui cu brio peste examinarea medicala. Maine, de la ora 16, dau proba sportiva. Iara pe 3 am proba scrisa... daca maine trec peste probe. Deci, pe data de 4 sunt al vostru.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Aug 28, 2008 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ehe... na belea ca a iesit bine. Io le luai p`alea sportive... astia de s-au propus ca participanti la "Cel de-al doilea Congres extraordinar al forumului" au cazut de acord ca data evenimentului sa fie in prima zi de toamna, 1 Septembrie... 2008, nu 2009. Amu` nu mai ramane decat sa spuna fiecare la ce ora ii disponibil si sa speram ca o sa ajungem la un consens.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

|
Trimis: Joi Aug 28, 2008 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai... sa fie dupa ora 20 00 ca vine sefu' din tari straine, dupa o indelungata absenta, si s-ar putea sa fiu retinuta...  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Aug 29, 2008 3:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Pfoai... io m-as fi gandit la o ora mai normala... un 5, 6 seara. Nu de alta, da` io-s țăran de la țară si nu prea am cu ce sa ma reintorc acasa pe la orele alea... parc ar fi pe la vreo 12 noaptea, da` ma-ndoi ca vom "petrece" noi atat.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Sep 01, 2008 4:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Ehehehe... cica maine, adica azi, la ora op`șpe, la Ceas (ala de arata si temperatura ca nebunu` acolo in centru) se vor intalneste (in ordinea ierarhica) Domnu` Sef, Lizuk, niledA, sinel si Magdala. O anunt ca posibila participanta si pe Madalina mea. Amu`, sa vedem ce-o este. Ma declar de acu` satulu` grupului. Cu o pizza data si ca si garantata in stomac la mine, plus una bucata shaorma de la sinel, m-am scos.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
cand ne mai intalnim la "o bere", am scris intre ghilimele, se intelege ca mai multe , chiar as vrea sa cunosc lume de pe aici, adminu sau ceva sa organizeze o intrunire  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punînd mîna pe ei,
Sa-i împarti în doua cete: în smintiti si în misei,
Si în doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai arunca tu un ochisor aci si exprimati aceasta dorinta. Se fac inscrieri pentru o noua astfel de intalnire.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am propus, astept doritori...  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai mai mama... nu aci discutam cele de cuviinta... cine in topicul cu pricina.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|