| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Întâlnirea forumiștilor - da ori ba? |
| Da |
|
76% |
[ 10 ] |
| Ba |
|
23% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 13 |
|
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 10:53 am |
|
|
Șefule, nu e așa (apropos, nu e frumos să nu mai saluți lumea...).
Singurul care a plecat a fost Niraen, ce știu ce v-ați certat voi. Apoi restul de lume nu a mai intrat ptr că nu mai era activitate și plus că ai spus tu faza aia cu "lingăii"...
Iar forumul Zapodia nu era un competitor al tău, ci era forumul unei organizații...doing! _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 3:23 pm |
|
|
cine a zis ca e competitor? nu ma intereseaza sa fac competitie cu nici un alt forum...nu suntem la intrecere aici ! apropo de "lingai", eu nu cred ca a fost asa , iti spun eu ca exact in aceeasi zi cand niraen s-a suparat (pt. ca eu nu m-am certat cu el) nu a mai scris nimeni din grupul ala nimic , in afara de nileda ..concluzia a fost usor de luat...poate m-am inselat eu, dar nu cred ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
irina nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Mar Sep 04, 2007 9:03 am |
|
|
| hai nu! serios acum, lasati mortii ingropati! eu nu inteleg ce se intampla ca pe toate forumurile lumea trebuie sa se certe! chiar nu putem sa lasam in pace pe cei care au chef de cearta intr-o zi? daca ignori isi revine omul. |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 8:03 am |
|
|
de dinainte să plece Niraen, forumul intrase in letargie...
și uite exemplu: eu încă mai scriu:P _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 4:24 pm |
|
|
tu esti mai deosebit, dar cu riscu sa dezgrop toti mortii posibili ..trebuie sa recunosti ca restul au disparut in acelasi timp cu el  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |

|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 10:44 am |
|
|
Asta așa-i. Dar nu din același motiv ca el. _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 1:14 pm |
|
|
Si pana la urma cat de mare era grupul ala? Din cate imi amintesc, pe vremea scriam eu, dom sef, lucian, anathema (care n-a mai postat in mod sigur nu din cauza lui Alex, a.k.a Niraen,si inca vreo doi-trei-patru-cinci . Iar cand l-am intrebat pe niraen daca a avut vreo influenta in "plecarea" celorlalti, el a raspuns sec: "nu!"  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 1:33 pm |
|
|
mai hai ca prelungim discutia asta la infinit si nu are rost ! Eu atat am observat , chiar daca activitatea pe forum era slaba asa fusese si pana atunci . Ei bine alea 5 persoane sau cate erau...au incetat toate in acelasi zi sa mai scrie cand daca imi aduc eu bine aminte Putem verifica ,dar nu are nici importanta si nu am nici timp pentru asa !
Dupa cum am zis : acum oricum nu mai conteaza , dar eu raman tot la parerea mea initiala !
n-am zis ca niraen le-ar fi cerut lor sa nu mai scrie, am zis ca au disparut in acelasi cu el ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen rilăuded nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:12 am |
|
|
Hai mă copii, mă, ce faceți acilea? Vă bălăcăriți aiurea-n tramvai, aruncați cu vina încolo și-n colo... Păi e frumos?
Ca să lămuresc situația. Pe mine m-a supărat ceva. Acel ceva m-a făcut să-mi iau tălpășița. Dacă ceilalți m-au urmat la o zi-două, asta n-o știu. Cine știe ce motiv ascuns or fi avut. Sau nu... Deh, în orice caz, nu vă mai ardeți neuronii cu treaba asta, că-i aiurea.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 3:11 pm |
|
|
asa e domnu rilăuded . Ar fi interesant sa aflam si ce anume ceva te-a facut sa pleci ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 1:47 am |
|
|
Curiosity killed the cat. Și oricum știi. Nu-s decât în trecere, nu-ți face griji, nu mai hărțuiesc săracii utilizatori lipsiți de apărare.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 7:48 am |
|
|
cum doresti tu, nu te obliga nimeni sa mai vizitezi forumul...nici macar in trecere ! Nu ai nici o obligatie fata de nimeni...dar daca iti iti face placere asta e alta treaba  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 9:33 am |
|
|
But you did miss me, right? _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 8:45 pm |
|
|
Uelcam beac mai Niraen.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 7:23 pm |
|
|
Si totusi... nu ma pot abtine de la a intreba daca se mai intampla vreo a doua editie e "Congresului Extraordinar". .... Deci...... Se mai intampla? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|