| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mdea nicku e putin mai "copilaresc" ca sa zic asa...dar hai sa il traduc nah : Daiana numele din buletin a fost transformat in Dayanna (de efect) luvv vine de la to love iar puff....pai sa vedem...puff este personajul pe care il love....ma rog a fost greseala mea ca nu m-am prezentat si eu ca restu' poporului de la inceput, deci ma numesc Daiana sunt din Ploiesti am 19 ani si sunt studenta la UPG , facultatea Tpp , specializare ingineria si protectia mediului cam atat pot spune...nah daca pe cineva il mai intereseaza si alte chestii...o sa raspund |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu ma insala memoria... te-ai mai prezentat pe undeva...  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
de -a lungul postarilor am mai spus toate acele chestii dar niciodata nu le-am scris pe toate odata asa sub forma de prezentare plus ca nu am mai explicat pana acu nick-ul care se pare ca dadea dureri de cap lui sinel si tie  |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie nu-mi dadaea dureri de cap la citire... ci la scriere... traiasca copy-paste-u`.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|