Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Muzica clasica

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 10:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

Desi stiu ca pentru unii nu prea mai e la moda muzica clasica, si ii plictisesc, mie una imi place foarte mult si obisnuiesc sa ascult muzica clasica sa ma relaxez. Mai sunt tineri care asculta acest gen de muzica?

Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 11:01 pm  Raspunde cu citat (quote)

Unul din genurile mele preferate de muzică. Când citesc o carte, ascult ceva relaxant, Brahms, Verdi, Bach sau Haydn. Când am chef de viață în exces, ascult Mozart sau Strauss. Totuși, Mozart tinde să fie destul de repetitiv și plictisitor la un moment dat.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:17 am  Raspunde cu citat (quote)

eu prefer romanii...ciprian porumbescu e mai linistitor...pe cand creatiile lui george enescu sunt mai pline de viata, de optimism...si se remarca si genialitatea sa.
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:15 pm  Raspunde cu citat (quote)

Așa-i. E superb Ciprian Porumbescu.
Om bun
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: Sam Mar 03, 2007 12:12 am  Raspunde cu citat (quote)

Taica-meu, fost violonist si cunoscator al domeniului mi-a impins in mana cateva casete la vremea aceea.. un Chopin, Beethoven, Mozart. La dracu, imi ziceam.. astia-s dumnezei. Apoi m-am apucat de una singura sa iau si sa ascult. Aveam si noi un casetofon amarat si cele mai multe casete erau cu muzica clasica. Voiam sa iau si lectii de vioara, din pacate n-a stat nimeni de mine, aveam alte preocupari legate de sporturi idioate si alte rahaturi pe care copiii mici inca le practica.. Acum imi pare rau intr-un fel. Mai merg uneori la filarmonica, nu prea des din pacate. Nu-mi permite programul scolar. De ceva timp am facut o pasiune din Paganini. Nu ca n-ar fi fost firesc. Caut o cartulie prin librarii, "Defaimarea lui Paganini" de Vinogradov. Sunt curioasa, a citit-o careva, o parere ceva?
bassus_play
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 7:54 am  Raspunde cu citat (quote)

LucianV a scris:
eu prefer romanii...ciprian porumbescu e mai linistitor...pe cand creatiile lui george enescu sunt mai pline de viata, de optimism...si se remarca si genialitatea sa.

George Enescu a fost mai putin cunoscut pentru compozitiile sale...In schimb a fost foarte apreciat ca si violonist. El l-a pus in valoare cu adevarat pe Ciprian Porumbescu. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum