| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Ian 26, 2007 5:24 pm Titlul subiectului: [multi] Unreal Tournament 3 Trailer |
|
|
Noua odraslă al celor de la Epic Games nu doar că și-a schimbat numele, dar va apărea pe mai multe platforme decât a fost anunțat în trecut. Pentru a convinge jucătorii, cei de la epic au publicat și un nou video. Publisherul cu reședința la Chicago, Midway, a anunțat că jocul va apărea în a doua jumătate a anului 2007 simultan pentru PC, Xbox 360 și PS3. Grafica uimitoare este livrată de Unreal Engine 3, și se pare că data aceasta, producătorii s-au străduit puțin mai mult și cu povestea jocului. Pe lângă armele vechi, vor apărea și adiții noi, iar campania single player - va fi vastă și cuprinzătoare (cel puțin așa promite publisherul). Iată și trailer-ul. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
am jucat o singura data Unreal Tournament, dar nu stiu sigur care versiune. Oricum, mi s-a parut super interesant jocul si se pare ca noua versiune care o sa apara este excelenta. ....neaparat trebuie sa-mi cumpar o placa video mai buna  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Ți-ar trebui minim un nVIDIA GeForce 8800 GTX ce se învârte pe la 2300 de lei. Asta ca să nu mai punem la socoteală cel puțin 2 Gb RAM un procesor ce depășește pragul de 3 Ghz, etc. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|