| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 2:26 pm Titlul subiectului: [multi] Noul Need for Speed Pe Rol |
|
|
Un fan page de Need For Speed a anunțat citând surse oficiale de la EA, faptul că cel de-al unsprezecelea NFS se află deja în curs de dezvoltare. Informațile provin dintr-un interviu realizat cu unul dintre producători. Se pare că noul episod va fi anunțat oficial la sfârșitul verii, și se pare că va conține multe lucruri care au lipsit din Carbon. Cam atât pentru moment. Om trăi și om vedea dragilor.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai era prea nasol sa se termine seria de NFS asa de repede si mai ales ca jocurile lor au o popularitate foarte mare,era de asteptat un nou joc!! eu unul m-am jucat cam toate NFS-urile si toate au fost super adica e un joc pe care l-am dus pana la capat si nu m-am plictisit!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tind să cred că de la Need for Speed: Porsche încoa nici un joc din serie n-a fost prea interesant. Mă rog, în afară de Underground care a avut norocul că a fost lansat în timpul febrei The Fast and the Furious. În rest, numai porcării care urmează același concept lipsit de sens de câțiva ani. Întreabă orice gamer serios, veteran cu experiență și ai să vezi că răspunsul lui n-o să fie prea diferit de al meu.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|