|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 10:04 am |
|
|
Nu știu câți dintre voi ați avut ocazia să lucrați cu vreun program de modelare/animație/randare/etc 3D, dar trebuie să recunoașteți că sunt niște unelte date dracului rău de tot!
Eu, unul am lucrat doar cu 3D Studio MAX, Maya și Softimage|XSI. Mai deunăzi am descoperit ZBrush-ul, care e mai mult un soft de sculptură virtuală. Acesta lucrează exclusiv în modul 2.5D față de altele care adoptează 3D-ul. ZBrush e folosit în special pentru modelare sau ajustarea modelelor existente. Bazat în mod special pe lucrul cu portretele, acesta face minuni. Mai multe informații aici.
Acuma, clătiți-vă ochii asupra unor imagini făcute de niște oameni care au prea mult timp liber:
Render-ul (cel făcut cu ZBrush) e primul, iar al doilea e modelul de referință.
PS: Mi-am permis să pun imagini full-size și nu thumbnail-uri, deoarece aistea nu-s așa imense. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1123 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 5:45 pm |
|
|
| super tari imaginile , cunosc si eu pe cineva care se ocupa de asa ceva si in plus face si animatii . http:// www.vstudio.lx.ro |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 11:12 am |
|
|
Într-o perioadă am lucrat și eu și am colaborat cu Activision Value. Da' acuma m-am lăsat. Îmi lua mult prea mult timp. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|