| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Mie Oct 22, 2008 12:15 am Titlul subiectului: Mentalitate pur Romaneasca!!!! |
|
|
Mi-am permis sa deschid acest topic la nervii lasati de meciul Steaua-Lyon! Un meci tipic romanesc, in care reprezentanta Romaniei a lasat impresia ca poate mai mult, dar ca si in cazul meciului Galatasaray-Steaua sau Romania-Franta, romanii tot romani au fost si au cedat in fata francezilor care s-au distrat in 3-4 oameni in careul Stelei (Benzema, Keita, Fred, Juninho).
Mare greseala din partea lui Lacatus, care l-a scos pe Ov. Petre si l-a bagat pe Ghionea, Ov. Petre fiind un inchizator foarte bun. A doua greseala a fost introducerea lui Toja in locul lui Semedo, cand ar fi putut intra Plesan (jucator de creatie) sau Neaga sa duca greul defensivei!
Asta e... o mare ratare si totodata o mare rusine pt fotbalul romanesc, care a afisat la start 7 echipe pt competitiile europene din care mai speram doar la 1 singura CFR Cluj!
Tipic Romanesc!!! _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 22, 2008 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu cum sa-ti spun, dar eu cand am vazut ca au dat repede 2 goluri eram aproape sigur ca vor lua bataie pana la urma..pt. ca vorba ta..asa e romanul.
Chiar daca nu a are legatura cu meciul de fotbal ma bucur totusi ca s-a calificat Asesoft ...ei probabil au reusit pt. ca aveau decat vreo 2 romani in tot lotul _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
avy membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 50
|
Trimis: Mie Oct 22, 2008 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Burlacu, dupa revenirea in tara are alta atitudine si alta mentalitate si singurul roman ramas la echipa e Carutasu, dar si lui i-au ramas invataturile lui Mladen Jojic si Arnautovici! _________________ Sa-ti fac o schita?? |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Joi Oct 23, 2008 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Of, of, of... si cu cata voiosie scriam io la pauza chestia aia despre Al Treilea Congres Extraordinr... si pana la sfarsit, tot io tranteam si bufneam prin casa. Mama lor de jucatori. Si cica, dupa meciul asta, a plecat si Lacatus.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Sam Oct 25, 2008 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
DAaaaaa eu cand am vaz 2-0 in min 11, ma gandeam la meciul romania-franta de la ct...dar a fost mai rau....de 3 ori mai rau... |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Mar Oct 28, 2008 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
un sut in fund un pas inainte...ma rog..5 suturi cam dor  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
Murdoc membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 72
|
Trimis: Mar Oct 28, 2008 9:58 pm Titlul subiectului: |
|