Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Marilyn Manson

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 28, 2006 12:22 am    Titlul subiectului: Marilyn Manson Raspunde cu citat (quote)

toata lumea a auzit despre acest "solist" Rolling Eyes . Dar oare e chiar asa de dur pe cat pare?
Vazusem acum ceva timp la televizor o emisiune despre viata lui si am aflat ca dept fapt el este mielusel Laughing . NU BEA, NU FUMEAZA, NU SE DROGHEAZA !
Mai aflasem ca imaginea asta a lui de persoana dura, rea..care bea sange si isi scoate coaste sa-si satisfaca anumite nevoi Laughing este de fapt impusa de casa de discuri Razz
Ce credeti?
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 1:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e ciudat oricum omu' Cool , insa are unele melodii interesante, unele foaste slabe. Eu zic ca adevarul e undeva la mijloc ! Nu e nici bad boy, dar nici prea cuminte Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 8:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fraților, dacă așa a vrut (sau a acceptat) omu' să-și creeze imaginea, eu zic să nu-l judecăm prea aspru pentru asta. Orice pentru show biz, eh? Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Noi 04, 2006 1:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acelasi lucru e valabil si pentru Eminem ! El a avut mare succes pentru ca e rapper alb, are si talent , dar mai mult a iesit in evidenta prin subiectele din melodiile lui : conflicte cu ma-sa, conflicte cu nevasta-sa, conflicte cu restul familiei. Cred ca a contat mult si culoarea parului..lumea l-a tinut minte..a...ala blond ..deci..
Concluzia: vrei sa ai succes, atunci iesi in evidenta cu ceva, adu ceva nou pe piata! Probabil , acum daca mai apare un rapper american si o injura pe ma-sa nu cred ca o sa aiba acelasi efect Very Happy , de asemenea daca un rocker isi scoate vreo 2 coaste ca sa poata sa-si satisfaca unele nevoi, nu cred ca o sa devina atat de faimos ca Manson.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 8:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

marilyn manson e doar un teribilist care distruge imaginea rock-ului...intr-un gen in care se imbina metalu cu wagner sau vivaldi, exista si un idiot care aduce in zgomotele sale (ca muzica nu e) tot felul de porcarii....

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 2:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum?? Vorbiti de Marinica Manshon? Laughing Asta am auzit-o si eu de curand si mi-a placut mult Very Happy
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 2:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

V-am zis, de Marlyn Manson e doar imaginea. El, săracul, e o fetiță și jumătate. Dac-ați ști câți fani are... Rolling Eyes
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 3:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mie imi placea de el cand eram mai mica, si cum canta si cum arata, dar acum nu mai ma atrage nimic.
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 3:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Apropos de imaginea lui, el săracul nu și-a scos nici o coastă pentru a-și face felația zilnică. Totul a fost un paravan pentru a-i întări imaginea de "băiat rău" al rock-ului modern. Wink
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 3:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma gandesc...daca ar fi violat de o ceata de homosexuali, s-ar lauda cu asta?

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 3:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LucianV a scris:
ma gandesc...daca ar fi violat de o ceata de homosexuali, s-ar lauda cu asta?

Normal că da! Orice pentru show biz! Laughing Laughing
j-rock-rock
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 25/Mar/2008

MesajTrimis: Mar Mar 25, 2008 12:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poi Marilyn Manson e unul dintre preferatzii mei artisti il accept k si-a scos o coasta k sa.......... Very Happy si k si-a scos ochiul pt a-si face un breloc e nesanatos stiu Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Mar 25, 2008 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

... haide ma, da-o dracului de treaba! Si-a scos un ochi?

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Muzica Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum