| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 28, 2006 12:22 am Titlul subiectului: Marilyn Manson |
|
|
toata lumea a auzit despre acest "solist" . Dar oare e chiar asa de dur pe cat pare?
Vazusem acum ceva timp la televizor o emisiune despre viata lui si am aflat ca dept fapt el este mielusel . NU BEA, NU FUMEAZA, NU SE DROGHEAZA !
Mai aflasem ca imaginea asta a lui de persoana dura, rea..care bea sange si isi scoate coaste sa-si satisfaca anumite nevoi este de fapt impusa de casa de discuri
Ce credeti? _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
e ciudat oricum omu' , insa are unele melodii interesante, unele foaste slabe. Eu zic ca adevarul e undeva la mijloc ! Nu e nici bad boy, dar nici prea cuminte  |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fraților, dacă așa a vrut (sau a acceptat) omu' să-și creeze imaginea, eu zic să nu-l judecăm prea aspru pentru asta. Orice pentru show biz, eh?  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Noi 04, 2006 1:43 am Titlul subiectului: |
|
|
acelasi lucru e valabil si pentru Eminem ! El a avut mare succes pentru ca e rapper alb, are si talent , dar mai mult a iesit in evidenta prin subiectele din melodiile lui : conflicte cu ma-sa, conflicte cu nevasta-sa, conflicte cu restul familiei. Cred ca a contat mult si culoarea parului..lumea l-a tinut minte..a...ala blond ..deci..
Concluzia: vrei sa ai succes, atunci iesi in evidenta cu ceva, adu ceva nou pe piata! Probabil , acum daca mai apare un rapper american si o injura pe ma-sa nu cred ca o sa aiba acelasi efect , de asemenea daca un rocker isi scoate vreo 2 coaste ca sa poata sa-si satisfaca unele nevoi, nu cred ca o sa devina atat de faimos ca Manson. _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
marilyn manson e doar un teribilist care distruge imaginea rock-ului...intr-un gen in care se imbina metalu cu wagner sau vivaldi, exista si un idiot care aduce in zgomotele sale (ca muzica nu e) tot felul de porcarii.... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 2:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Cum?? Vorbiti de Marinica Manshon? Asta am auzit-o si eu de curand si mi-a placut mult  _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
V-am zis, de Marlyn Manson e doar imaginea. El, săracul, e o fetiță și jumătate. Dac-ați ști câți fani are...  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie imi placea de el cand eram mai mica, si cum canta si cum arata, dar acum nu mai ma atrage nimic. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apropos de imaginea lui, el săracul nu și-a scos nici o coastă pentru a-și face felația zilnică. Totul a fost un paravan pentru a-i întări imaginea de "băiat rău" al rock-ului modern.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma gandesc...daca ar fi violat de o ceata de homosexuali, s-ar lauda cu asta? _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| LucianV a scris: | | ma gandesc...daca ar fi violat de o ceata de homosexuali, s-ar lauda cu asta? |
Normal că da! Orice pentru show biz!  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
j-rock-rock nou venit

Data inscrierii: 25/Mar/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Mar 25, 2008 12:50 am Titlul subiectului: |
|
|
poi Marilyn Manson e unul dintre preferatzii mei artisti il accept k si-a scos o coasta k sa.......... si k si-a scos ochiul pt a-si face un breloc e nesanatos stiu  |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Mar 25, 2008 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
... haide ma, da-o dracului de treaba! Si-a scos un ochi? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|