|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1078 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Aug 22, 2007 11:38 am |
|
|
tocmai am vazut la stiri de dimineata ca intr-o comuna din Brasov , Apata (nu mai stiu sigur daca asa se numeste) a izbucnit un conflict intre persoalene de etnie rroma si ungurii din localitate. Se pare ca rromii furau de ceva vreme din recolta ungurilor, acestia i-au prins in fapt si s-a format un conflict spontan ..cateva persoane au fost ranite usor, nu a fost nevoie de spitalizare si cateva case ale rromilor au ramas fara ferestre.
Ce vreau eu sa subliniez este diferenta de mentalitate dintre romani si unguri..acum nu spun ca au facut un lucru bun pentru ca as incuraja la violenta, dar probabil daca rromii ar fi furat din recolta romanilor..romanii le-ar mai da si in plus tiganilor de frica.
Astazi se pare ca are loc o intalnire extraordinara o primarului cu nu stiu autoritati ..politie, jandarmerie...si se pare ca in acea comuna va fi infiintat un post de jandarmi, care ar trebui sa ajute la stoparea fenomenului. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 372
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 2:59 pm |
|
|
tare...sat din Romania..fara romani..lupte intre rromi si unguri...nu vreau sa par rasist,dar e cam ciudat..in fine..nu prea cred k le-ar da in plus...dar romanii cred k s-ar preface ca nu ar vedea lipsa  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1078 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 7:26 pm |
|
|
eram ironic cand am zis ca le-ar da in plus, dar vorba ta, cum nu suntem noi romanii deloc uniti si suntem un neam de fricosi (inainte nu eram)..probabil se prefaceu ca nu s-a intamplat nimic.
In alta ordine de idei nici mie nu-mi place ideea ca sunt sate sau chiar orase in Romania in care nu prea auzi vorbindu-se romaneste..dar pe de alta parte ma gandesc si la situatia saracilor italieni care aud din 5 in 5 metri vorbindu-se romana...plus romanii le cam fura locurile de munca si totusi ne suporta... _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|