| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 2:52 pm Titlul subiectului: Lucrari de renovare la hipodrom |
|
|
Am fost azi pe la hipodrom la un biliard si am vazut ca sa lucreaza la reabilitarea pistei. Cred ca o sa arate foarte bine dupa renovare, dar sper sa faca ceva si al tribuna aia care o sa se darame in curand
Hipodromul are un potential mare, adica cred ca primaria o sa-ti scoata banii repede . Lumea o sa mearga la hipodrom si mai ales o sa parieze  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Se pare ca hipodromul fusese concesionat in anul 2005 unei firme italiene pe o perioada de 49 de ani . Aceasta avea obligatia ca pana la 1 noiembrie sa faca renovari la hipodrom si anume : un nou circuit de curse, cu o latime de 25 de metri si asigurarea unui sistem de drenare si canalizare a apelor pluviale .
La un control al Directiei Gerenale de Urbanism s-a constatat ca nu aveau autrizatie de construire, nu existau planuri sau alte documente . In concluzie, lucrarile au fost oprite, firma italiana amendata cu 1000 RON si noi ramanem iarasi cu buza umflata .
sursa: Ziarul prahova _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Noi 11, 2006 9:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| am trecut si eu ieri prin zona, din cate am vazut din cand in cand mai venea cate o masina cu nisip. |
|
| Sus |
|
 |
|