Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

loto 6/49

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Bancuri si Fun pe Internet
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
loto
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 03/Sep/2007

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 8:12 pm    Titlul subiectului: loto 6/49 Raspunde cu citat (quote)

loto6-49romania.myforum.ro/index.php>>joci si castigi inteligent la loto6/49 alaturi de noi !>>>>clik aici<<<<<
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 9:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, si nu prea vad legatura dintre faptul ca tu iti faci publicitate la site si locul unde ai postat anuntul si anume la "bancuri si fun pe internet" !
Exista un topic special un promova site-urile !
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 11:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poate ca reclama la site este un banc... Laughing ..ceva de genu:"amuzati-va si voi de ce fac eu..reclama la u forum pe alt forum" Laughing ...sa nu se supere cel in cauza..zic si eu..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 12:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred că e pus acilea că-i o glumă de site. Taică loto, nu joacă mai nimeni în afară de persoanele 70+.
Sus
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 7:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ia uită-te tu la oficiile LOTO, ce cozi se formează când e un ditamai premiul la categoria I. Dacă tu nu joci, asta nu înseamnă că toți cei cu vârste sub 70 nu joacă.
PS: nici eu nu joc.

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 7:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu joc mai joc o data a 6 luni asa...cand ma simt norocos. Ar fi bine sa-ti argumentezi afirmatia...sau daca daca nu esti sigut poti zice "cred" ca la loto joaca numai persoanele 70+ .
Loto e clar o mare porcarie, trebuie sa fi mult prea norocos sau sa fi neam cu Ogica ala. Totusi romanii mai spera ca se vor umple de bani peste noapte si asa cum si zicea si Lucian, atunci cand reporturile sunt mari, cozile sunt interminabile !
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Oct 30, 2007 11:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
...atunci cand reporturile sunt mari, cozile sunt interminabile !

Si sa nu uitam ca atunci cand cozile sunt interminabile si veniturie Companiei Nationale Loteria Romana cresc interminabil => statul ia mai multi bani de la noi, fraierii care credem ca la loto se joaca "pe bune"

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mcpoint
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Mar/2009

MesajTrimis: Vin Mar 13, 2009 11:08 am    Titlul subiectului: numere loto Raspunde cu citat (quote)

nu are logica jocul asta.
din 1993 nu s-au repetat mai mult de 3 numere la extragerile loto 6/49.

http:// www. numere-loto.ro
Sus
loto6-49
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 29/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 29, 2009 1:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici nu trebuie sa aiba logica, de-aia e un joc, nu e stiinta.

Un generator misto mi se pare asta: www. loto6-49.ro
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Mai 29, 2009 8:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Super tare... un generator de numere. Mai bine imi pun mintea sa le genereze. Laughing

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 3:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mintea e subiectiva..lasa norocul(alias destinu) sa te imbogatzeaasca:))
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 10:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tu fiind cine? Cine te recomanda? Laughing

I can haz blog

.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Bancuri si Fun pe Internet Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum