Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Logo prahova-online

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Portal Prahova-Online.com
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 3:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

avem nevoie de un nou logo care sa fie REPREZENTATIV pentru Prahova si mai ales pentru Ploiesti . . Am incercat un logo decat din scris , dar parca e prea banal ...avem nevoie de un simbol al Prahovei sau al Ploiestiului ! Ceva idei ? Ce este reprezentativ pt Prahova?

LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 9:07 pm  Raspunde cu citat (quote)

uita-te in pozele vechi - sunt unii oameni care se uita la aparat...stiu ca suna ciudat, insa aerul acelor oameni sintetizeaza vizual ideea de "republican de ploiesti"
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 2:35 pm  Raspunde cu citat (quote)

Altceva în afară de petrol n-ai. E județul cel mai bogat în petrol. Poți să pui o sondă sau ceva. Deasemenea, pentru Ploiești mai ai și Muzeul Ceasului.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 4:43 pm  Raspunde cu citat (quote)

avem vreun animal, planta care sa ne reprezinte? Randunica de la Sala Sporturilor, o frunza de castan de pe bulevard.... . nu stiu cat de potrivit ar fi o sonda. In fond portal = stiri locale, informatii despre orasele din judet, catalog firme si anunturi gratuite. Si mai e comunitatea care se formeaza in jurul acestui forum Very Happy . Ne trebuie ceva care sa le cuprinda pe toate Wink
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 9:40 am  Raspunde cu citat (quote)

Ceva care să cuprindă tot? Nu cred că ai așa ceva.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Portal Prahova-Online.com Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum