| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 10:00 pm Titlul subiectului: Locuri de munca |
|
|
Hey as vrea sa imi spuneti si mie ca pe unde as putea sa ma angajez si eu acum in timpul facultatii....dar ceva mai concret...nu sa imi spuneti vodafone orange si Mcdonald's ca nu ma ajutati cu nimic  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
lollex membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 54 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 12:07 pm Titlul subiectului: Re: Locuri de munca |
|
|
| DaYanNaLuVvPufF a scris: | Hey as vrea sa imi spuneti si mie ca pe unde as putea sa ma angajez si eu acum in timpul facultatii....dar ceva mai concret...nu sa imi spuneti vodafone orange si Mcdonald's ca nu ma ajutati cu nimic  |
acelasi lucru', as dorii sa il aflu si eu deci daca e cineva cu vreo sugestie, sa nu se sfiasca sa zica  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Sa-i īmparti īn doua cete: īn smintiti si īn misei,
Si īn doua temniti large, cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni ! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si io ma bag... ca de, daca nu am invatat destul, acu` stau un an pe bara. Asa ca, hai ba cu oferte de servici.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Sam Oct 04, 2008 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai bravo mai.....in loc sa posteze persoane care sa imi dea sugestii dau de "nefericiti" ca mine )) foarte trist ... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Asta e... n-ai ce sa-i faci. Viata e cruda uneori. Si totusi, care ne oferi ma loace de munca?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 1:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Mdea e bine ca topicu asta are peste 100 de vizualizari...dar nimeni sa ne dea vreo mica raza de speranta si noua ...rusinica  |
|
| Sus |
|
 |
lollex membru

|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
eu luni 13.10.2008, datorita fratiorului meu scump, am un interviu la Vodafone, acolea langa facultate, sper sa imi convina si mai ales sa ma accepte ei... pentru un post de consultant din cate am inteles... so.. wish me luck  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Brake a leg! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Lory_z nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008 Mesaje: 21 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 11, 2008 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| lollex a scris: | eu luni 13.10.2008, datorita fratiorului meu scump, am un interviu la Vodafone, acolea langa facultate, sper sa imi convina si mai ales sa ma accepte ei... pentru un post de consultant din cate am inteles... so.. wish me luck  |
Daca lollex a gasit o oportunitate atunci mai exista sanse si pentru noi DayanNa!! deci capul sus!! acusica bate norocul si la usa noastra! de obicei sansele apar cand te astepti mai putin!!
PS: BAFTAAA multa, lollex!!  _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
| Sus |
|
 |
lollex membru

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 3:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| Lory_z a scris: | | lollex a scris: | eu luni 13.10.2008, datorita fratiorului meu scump, am un interviu la Vodafone, acolea langa facultate, sper sa imi convina si mai ales sa ma accepte ei... pentru un post de consultant din cate am inteles... so.. wish me luck  |
Daca lollex a gasit o oportunitate atunci mai exista sanse si pentru noi DayanNa!! deci capul sus!! acusica bate norocul si la usa noastra! de obicei sansele apar cand te astepti mai putin!!
PS: BAFTAAA multa, lollex!!  |
sa moara sa faca de nu iti multumesc tanti, pupate-as da nu mai nimeresc smiley, la cat de torpilat sunt _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
|
| Sus |
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
nu ai pentru ce nenea lollex!! !! nu trebuia sa te emotionezi asa tare mi-a placut cum ai inceput commentul ! vezi sa nu te emotionezi asa la interviu ca...sti tu ( nu vreau sa cobesc) _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
el zicea aklo ca e beat nu ca e emotionat.. ) apropo bafta lollex poate peste ceva vreme vom posta si noi aici urmatoarele: datorita scumpului nostru prieten lollex merem la un interviu la compania x . nu-i asa domne? |
|
| Sus |
|
 |
Lory_z nou venit

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DaYanNaLuVvPufF a scris: | el zicea aklo ca e beat nu ca e emotionat.. ) apropo bafta lollex poate peste ceva vreme vom posta si noi aici urmatoarele: datorita scumpului nostru prieten lollex merem la un interviu la compania x . nu-i asa domne? |
Aham!! pai atunci s-o fi imbatat de fericire !! cu toate ca e prea devreme, ar trebui sa astepte si el dupa ce ia interviul _________________ "Fac cinste plateste vecinu!!" |
|
| Sus |
|
 |
lollex membru

|
Trimis: Dum Oct 12, 2008 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Lory_z a scris: | | DaYanNaLuVvPufF a scris: | el zicea aklo ca e beat nu ca e emotionat.. ) apropo bafta lollex poate peste ceva vreme vom posta si noi aici urmatoarele: datorita scumpului nostru prieten lollex merem la un interviu la compania x . nu-i asa domne? |
Aham!! pai atunci s-o fi imbatat de fericire !! cu toate ca e prea devreme, ar trebui sa astepte si el dupa ce ia interviul |
eh.. de fericire ma imbat dupa, corect. eu m-am imbatat pentru ca asa obisnuiesc sambata, sa ies in club si sa ma fac tanc  _________________ Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punīnd mīna pe ei,
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amice draga... cand o punem de-o bauta?
In fine... mai copii si frati de suferinta, de www.ejobs.ro si www.jobs.bizoo.ro ce ziceti?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|