| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 6:27 pm |
|
|
Un telefon la mare cautare printre romani este telefonul LG Chocolate,un telefon cu un design modern,care a luat si 2 premii pentru concept si interfata unice...costa doar 1.399(pret de raft)..Primul model din gama “Black Label”, cu adresabilitate catre consumatorii care apreciaza stilul si tehnologia, LG Chocolate este dotat cu MP3/AAC player de ultima generatie, memorie interna de 128MB, camera foto/video de 1.3 megapixeli, baterie cu o autonomie de 200 de ore si un timp de convorbire de 3 ore si 20 de minute.
...pentru a-l putea vedea si voi:http://gsm.rol.ro/stiri/lg-chocolate.htm |
|
|
|
 |
|
|
 |
user nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 21
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 12:18 pm |
|
|
parerea mea ca este mult prea scump, dar arata bine si are caracteristici tehnice bune . |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 1:14 pm |
|
|
da e frumos,dar si foarte scump...eu m-as multumi si cu ceva mai ''ieftin'' de exemplu mi se pare bun telefonul sony ericsson V630i (pe care il are sormea) |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mar Dec 26, 2006 2:15 pm |
|
|
Revin cu o completare la subiectul acesta ...pt iubitorii telefonul LG Chocolate...pe langa varianta Black,LG aduce pe piata romaneasca si variantele White, Pink, Wine sau Clamshell din aceeasi gama.
Pentru a le putea vizualiza :http://www.pcworld.ro/index.php?page=node&id=8775 |
|
|
|
 |
dana mihailescu nou venit

Data inscrierii: 24/Mai/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 10:54 pm |
|
|
| Da, arata bine, e bun, dar intr-adevar foarte scump la ora actuala pe piata........, il am de 5 luni, e negru, si ti-l vand cu 650 RON, in cutia originala cu toate accesoriile... si bonus mai ai la el inca 7 luni de garantie........ Daca te intere contacteaza-ma pe adresa mea de e-mail "danuca1979@yahoo.com" BYE! |
|
|
|
 |
kmofo nou venit

Data inscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 05, 2007 5:22 pm |
|
|
hai sa va spun si eu o parere profesionist in domeniul gsm. lg chocolate este un telefon care arata extraordinar... si cam atat. din punct de vedere al service-ului este dezastru:
- banda flexibila care conecteaza display-ul de defecteaza des si costa cam 90 lei (montaj inclus)
- are dese probleme de soft - resoftare - 25 lei
- plus multe probleme cu senzorii de tastatura (formeaza singur... etc)
Deci... sincer.... nu este cel mai fiabil telefon _________________ Adevarul despre telefonul tau mobil! |
|
|
|
 |
|