| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 10:43 pm Titlul subiectului: Laptop sau calculator clasic? |
|
|
Ce e de preferat?...Avantaje / Dezavantaje _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Laptop - mobilitate, conectivitate permanentă la Internet prin UMTS (telefon mobil), ușurința transportului, dimensiuni, greutate, etc.
Pe de altă parte, totuși mai avem durata de viață relativ scurtă a bateriei, destinația business a acestuia, imposibilitatea de lucru în preajma persoanelor dubioase, care dacă nu-l pot sustrage, se mulțumesc cu trasarea unor frumoase linii cu cuiul pe ecranul LCD, etc.
Țin cu desktop-ul de data asta. Prefer să lucrez acasă, nu pe drum, deși n-aș refuza un laptop.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
cred ca as avea nevoie sa ambele . Am nevoie de un calculator cu un monitor mai mare pentru treburile profesionale. De asemenea un laptop ar fi bun atunci cand ma deplasez la sediul clientiilor si vreau sa le arat portofoliul sau alte chestii . ( de obicei au si ei computer conectat la internet , dar s-a intamplat sa intalnesc si firme se conectau prin dial up si asteptau sa se faca 10 seara sa intre pe internet . Se poate sa ma intalnesc si alta parte decat la sediul lor ( sa zicem la mall) si atunci iarasi am nevoie de laptop ca sa le prezint ceva ) . _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
|