Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

La Mulți Ani!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 11:40 am    Titlul subiectului: La Mulți Ani!! Raspunde cu citat (quote)

Țin să urez tuturor românilor din Țară și din afara ei un călduros La mulți ani pentru ziua de 24 ianuarie. Știu că mulți dintre voi sunteți oameni luminați așa că să nu faceți ca ăi de mai jos:

Citat:
Eu: la multi ani!
dragos $og@rd: la multi ani
dragos $og@rd: baaaaaa
dragos $og@rd: e ziua ta
dragos $og@rd: ??
Eu: nu
dragos $og@rd: poi
Eu: tu nu stii ce-i azi?
dragos $og@rd: ziua nationala a prostilor
Eu: 24 ianuarie 1859
Eu: n-ai idee, nu-i asa? ^^
dragos $og@rd: nush

Citat:
Eu: la multi ani pentru maine
|(h()|23: c e maine?
Eu: 24 ianuarie
|(h()|23: si ce e p 24 ian?
Eu: uhm... unirea Tarii Romanesti cu Moldova
|(h()|23: aaaha
|(h()|23: ok

Citat:
Eu: la multi ani!
florin: ce ai ba
Eu: suntem in 24 azi
florin: aveti istorie azi ?
Eu: 24 ianuarie 1859?
florin: nu ma intereseaza
florin: hopa ba comunistule
Eu: comunist?
florin: da
Eu: pai de ce?
florin: cu ziua ta de 24

Îmi place de ei, că deși n-au habar de istorie unii chiar au chef de petrecere. Laughing Mi-a plăcut faza cu "comunistule!" Laughing
În orice caz, vă urez din nou la mulți ani!
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 6:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Frumos mod de a sarbatorii 24 ianuarie, toate liceele au invat mai putin Cuza, ca pe el il cheama Cuza...
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 8:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uau...unii merita si cate-un glont (asa, pentru prostie excesiva)...
dar nu inteleg de ce ne uram "la multi ani" de 24 ian, 1 dec...NU e ziua noastra..noi nu am facut nimica pentru acele date. sunt zile de sarbatoare pentru tara - si multi nu fac nimica pentru patrie. suna ciudat, dar parca si mai ciudat suna acest "la multi ani" - de parca 24 ianuarie ar fi totuna cu ziua de nastere a mea sau a ta...

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 9:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Apăi așa-i frumos. Cred. Laughing E sărbătoare națională, cum ai spus și tu. Eh, merge... nu omorâm pe nimeni (cred). Razz
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 10:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amu` am avut și io o astfel de experiență d`asta chiar in ziua cu pricina: Se făcea ca eram la poșta mare, eu cu o colegă, să trimitem un amărât de plic spre nu-știu-unde ca să ne inscriem firma de exercițiu a clasei, sau ceva de genu ăsta. Laughing Si stând eu cu colega mea la o coadă interminabilă pentru un amărât de plic, ce costa 50 bani, neavănd ce face, m-am gândit să fac o conversație cu colega, ca să mai omorâm timpu`. Și incep prin a spune:
Eu: La mulți ani!
Ea: Da` nu-i ziua mea.
Eu: Păi cum nu-i azi 24 decembrie, ziua unirii
Ea: Ai mă lasa-ma că n-am chef acuma
......................

Si convesrsația a continuat inca vreo câteva minute, timp in care eu aberam si încercam sa o lamuresc in legatura cu insemnatatea acelei zile.

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 10:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si saraca cred ca pana in a 12 , o sa-i aduci aminte ca n-a stiut ce zi e pe 24
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 11:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si cine a pus-o sa ma intrebe daca vreau sa ma duc cu ea la Posta? Laughing

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Sam Ian 27, 2007 1:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De asemenea, nu cred ca e necesar sa spunem oamenilor "La multi ani!" de 24 ianuarie, dar daca prin asta reusim sa pastram vie amintirea acelui moment, atunci: LA MULTI ANI! Wink
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 8:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Urarea se accepta. Laughing

I can haz blog

.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum