Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

joc pe forum
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 37, 38, 39

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Bancuri si Fun pe Internet
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2008 12:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

... sau vin alb simplu, as adauga eu... Hai ma, nu concep sa strici bunatate de gust de vin adaugand in el diverse otravuri cum ar fi, apa minerala sau Cola. Shock

Dar, ca sa raman on topic, merg pe ala cu apa minerala. Nu de alta, da' nu ma dau in vant dupa Cola.

apa minerala
sau apa plata? - Laughing

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2008 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Normal ca apa minerala....are bule alea alea...apa plata e..........FAS

aur sau argint ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Oct 28, 2008 7:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aur...e mai finutz si mai scump Cool
bomboana sau acadea?
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

MesajTrimis: Vin Noi 07, 2008 4:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hai ma nu mai raspunde nimeni aici???
as fi rsp eu dar....dabia raspunsesem inaintea lu' sinel si asteptam si p altii...sa nu ne reproseze lumea ca jucam numa' noi
Sus
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Mar Noi 18, 2008 3:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

se poarta ping-ponguil in 2..deci poti raspunde cu incredere Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

MesajTrimis: Sam Noi 29, 2008 4:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acadea si atat fara comentarii Laughing

sapca sau fes ?

apropo i'm back p forum p'aci
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Noi 29, 2008 12:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uelcam beac pe forum p`aci...

Io merg pe sepcuta... fes n-am mai pus in cap de cand eram clasa a VI-a parca... nu le mai suport. Laughing

Baut linistit
sau repezit?

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Magdala
membru
membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 11:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ei hai, nu pot sa lipsesc tocmai EU! Deci ma bag... Baut linistit, sa simti... sa te ia... E nebunie cu fotbalul acum. Parca. Deci:
Rapid sau Steaua ?
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Dec 09, 2008 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mno... pisilica mica, bag mana unde intra ca au mai fost optiunile alea p`aci pe forum... da` las` ca nu-i bai. Deci, sa raspund.

Deci... de mic copil am vazut doar doua culori in fata ochilor: rosu si albastru. Laughing Mno, si deci, cum as putea sa aleg io Rapidu`? Mai alesca acolo-i unu` dintre cei mai nesuferiti oameni din fotbal: George Copos

Dansez pentru tine sau Copiii spun lucruri traznite?

I can haz blog
Sus
Magdala
membru
membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Dec 09, 2008 8:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O mai fi fost, dar sunt 39 de pagini. Very Happy Daca vreau lectura citesc o carte... "Copii spun lucruri tranzite", sunt haiosi ma... Banica Jr. nu-mi place. Nici Andreea Marin. Si ca veni vorba. Balzac sau Dostoievski?
Sus
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pas...ca io nu s asa citita pe la universala...amurmat numa profil real si aqm facultatea...tehnica...deci...eu pas ...Very Happy
Sus
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 3:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

balzac.

imi place calinescu..care s-a cam uitat prin balzacianism(nush daca exista notiunea..intelegeti voi despre ce aberez)..deci.balzac

celelalte cuvinte-daca vrei sau semnal m-la fereastra ta?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Bancuri si Fun pe Internet Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 37, 38, 39
Pagina 39 din 39

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum