| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 6:02 pm |
|
|
Au aparut prin oras afise care anunta concert Iris la Sala Sindicatelor, marti, 30 ianuarie. Presupun ca beletul e tot 10 RON/persoana.
Afisul zice ca ar veni si Felicia Filip...eu unul sunt sceptic, dar multi zic ca ar fi pe bune. Ideea e ca afisul asta l-am vazut in capitala, anunand concertul din noiembrie...poate ca le-or fi ramas postere, si s-au gandit sa le foloseasca acuma...nu am de unde sa stiu...
ultimul concert au venit in noiembrie...evident, sala arhiplina. de obicei pastrau vreo 6 luni intre cantarile sustinute intr-un oras. ...iata ca dupa numai 2 luni, Iris vine iar...si poate pentru totdeauna ...voi ce parere aveti?
domnilor, doamnelor si domnisoarelor(mai ales voi, cele din urma ), veniti la concert? _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 8:16 pm |
|
|
da..e de mirare faptul ca se intorc doar dupa 2 luni, asta poate ca noi ploiestenii, mai avem si noi ceva bun si nu i-am dezamgit la ultimul concert  _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 8:20 pm |
|
|
Nu stiu de ce, dar dintre toate formatiile rock de pe la noi, Iris mi se pare cam cea mai antipatica. Dar asta-i doar parerea mea . Oricum e de apreciat ca se intorc in oras atat de repede. Probabil simt ceva aparte pentru fanii de aici  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 5:02 pm |
|
|
desi imi place cum canta Iris, nu m-a incantat niciodata sa merg la un concert de-al lor din cauza fanilor care se manifesta prea violent pe acolo (moseli si alte chestii)...nu prea suport asta, dar poate sunt eu prea sensibil  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 8:39 pm |
|
|
daca iti iei bilet cu loc(trebuie cumparat din timp) poti fi scutit de unele manifestari ale fanilor. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 8:45 pm |
|
|
ai dreptate, sefule, si pe mine ma deranjeaza toti "roacerii" aia tampiti care se baga in seama gratuit...zau, acuma, nu glumesc....daca vii cu un grup mai amre sau daca stai pe scaun, esti scutit de astia, dar daca stai pe margine... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 12:08 pm |
|
|
voi ce stiti, pana la urma vine si Felicia Filip(eu una as vrea sa vina)? _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 3:54 pm |
|
|
daca scrie "felicia filip" inseamna ca ar trebui sa vina...dar parca il vad pe minculescu zicand ceva "ne pare rau..."...dar ce credeti? va mai fi sala arhiplina, tinand cont ca au trecut doar 2 luni de la ultima cantare? _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 4:24 pm |
|
|
eu sper sa vina si Felicia Filip, dar nu cred ca vor mai veni atat de multi fani... _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 10:24 pm |
|
|
Dacă nu mă înșel, Felicia Filip știu că are concerte în afară. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 10:46 pm |
|
|
in perioada asta sau in general? _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 10:55 pm |
|
|
În perioada asta. Cel puțin asta mi-a ajuns mie la urechi. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |

|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 6:18 pm |
|
|
deci....care vine mâine la Iris?  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 9:25 pm |
|
|
eu _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 11:56 pm |
|
|
câtaimai țeapaaaaaaaaa!!
belet scump, felicia filip ioc!, nicio trupă în deschidere, aceeași CCBZ-iști puși (nu înțeleg de ce) pe scandal...
dezamăgitor... _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
|
|
|
 |
|