| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1081 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 9:39 am |
|
|
bai..eu unul sunt satul de astia, au facut eu cum au facut ca sa nemultumeasca clientii . Am pachetul medium de 10 mb (deci ar trebui sa descarc de pe net cu 1 mb aproximativ . Intr-o perioada mergea putin mai bine, in sensul ca "prindeam" astfel de viteze dimineata f. devreme si noaptea f. tarziu , acum la orice ora nu mai trece de 70k
Daca suni la relatii cu clientii ei incearca sa te abureasca..cade fapt n-ai 10 mb..si te pune sa stai pana la 2 noaptea ca sa-ti mearga netul mai bine . _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 376
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:43 pm |
|
|
Stii vorba aia..la pomul laudat sa nu te duci cu sacul..eu nu prea cred in oferte minune..gratuitati peste gratuitati..calitatea lasa de dorit..si ne alegem doar cu cantitatea  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 940 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 1:11 pm |
|
|
A-Computers rules! Macar astia nu se lauda cu viteze exorbitante.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Sandy nou venit

Data inscrierii: 19/Mai/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 9:38 am |
|
|
| chiar daca nu s-a mai postat de mult... eu internet tot de la upc am si impreuna cu cativa preieteni i=am dat pe ''smecherii'' de la upc in judecata, pe langa faptul k au net de cacao mai sunt si nesimtiti |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 11:14 am |
|
|
avantajul UPC este stabilitatea, INSA viteza de transfer nici macar nu se aproprie de cele prevazute in contract. Cand i-am sunat sa le spun asta mi s-a zis sa incerc noaptea..pe la 3 asa..ca merge mai bine ! Ce sa zic altceva..e ca la romani  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Sandy nou venit

Data inscrierii: 19/Mai/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 11:47 am |
|
|
| exact pb e k eu folosesc netu f mult si am nevoie de el, knd i-am sunat suna ocupat, la ei la sediu ditamai coada, i-am reclmat la protectia cons:D |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 9:12 am |
|
|
bine le facusi... ar trebui sa fac si io la fel cu A-Computers-u` sau cu RDS sau cine dracu` o mai avea majoritatea acu`( )... intr-o ora, daca nu imi pica de vre 5-6 ori pret de un minut netu`, nu se simte bine. Plus ca, mai nou, switch-u` prin care sunt legat la retea, se afla intr-o camera sigilata de Petrobrazi... daca se arde ala, am pus-o.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 9:38 am |
|
|
cum suna...camera sigilata...numai in romania e posibil. De ce s-ar tine switch-ul intr-o camera sigilata? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Mai 24, 2008 10:17 pm |
|
|
Pai da... dupa cum stii, cu colonia Brazi ii o mare problema sociala... ne dau aia afara. Si, drept urmare, nu se mai muta nime` aci... doar pleaca lumea... si ala de-a pleact saptamana trecuta, se intampla sa "gazduiasca" un switch in camera... pe care l-a lasat acolo la plecare... si pe care l-a sigilat Petromu`.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|