| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Oct 18, 2007 12:21 am Titlul subiectului: Incepe colectarea deseurilor electrice si electrocasnice |
|
|
asadar din 3 noiembrie incepe procesul de colectare a aparatelor electrice si electrocasnice vechi..rablagite ..scoase din uz . La noi in judet colectarea va avea loc in Ploiesti si Campina pentru inceput.
Ce trebuie sa facem? E simplu !
Scoatem frumos in fara blocului ce avem de reciclat si in aceeasi zi domnii de la salubritate trebuie sa vina sa le ridice !
Cat de buna e ideea asta ? ... avand in vedere ca "Alun" , aurolacul care frecventeaza zona mea...abia asteapta sa puna mana pe niste aparatura electronica pe care crede ca o poate repara ?
Eu am observat un lucru ? Daca de exemplu duci niste mobila veche pana la ghena ..in 5 minute dispare  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
QuickSilver nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2007 Mesaje: 7 Locatie: pe Sondelor ...
|
Trimis: Joi Oct 18, 2007 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
5 min e mult ))))))) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| QuickSilver a scris: | 5 min e mult ))))))) |
Sustin cu indarjire cele spuse de Quick Silver
Oricum, mie nu mi se pare o idee buna chestie cu scosu` si pusu` in fata portii. Eu unu` as fi propus ca fiecare sa si-l fi dus personal la centrul de colectare. Parca asa se procedeaza in Occidentul mult ravnit de noi, nu? Sau nu?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Dum Noi 25, 2007 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici pana acum nu am aflat ce s-a intamplat cu aceasta tentativa de strangere a aparatelor electrice si electrocasnice vechi..cati dintre ploiesteni au renuntat la rablele din casa?...sau cate din aceste obiecte au ajuns sa mai fie colectate?  _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 27, 2007 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
zilele trecute vazusem ca aruncase un aragaj prin fata blocului, dar nu cred ca l-au luat aia de la curatenie . Parerea mea..inca o tentativa esuata la romani..asa cum a fost si cu colectarea deseurilor menajere selectiv... _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
|