Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Incepe colectarea deseurilor electrice si electrocasnice

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 12:21 am  Raspunde cu citat (quote)

asadar din 3 noiembrie incepe procesul de colectare a aparatelor electrice si electrocasnice vechi..rablagite ..scoase din uz . La noi in judet colectarea va avea loc in Ploiesti si Campina pentru inceput.
Ce trebuie sa facem? E simplu !
Scoatem frumos in fara blocului ce avem de reciclat si in aceeasi zi domnii de la salubritate trebuie sa vina sa le ridice !
Cat de buna e ideea asta ? ... avand in vedere ca "Alun" , aurolacul care frecventeaza zona mea...abia asteapta sa puna mana pe niste aparatura electronica pe care crede ca o poate repara ? Laughing

Eu am observat un lucru ? Daca de exemplu duci niste mobila veche pana la ghena ..in 5 minute dispare Wink

QuickSilver
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 7:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

5 min e mult Smile)))))))
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 10:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

QuickSilver a scris:
5 min e mult Smile)))))))

Sustin cu indarjire cele spuse de Quick Silver

Oricum, mie nu mi se pare o idee buna chestie cu scosu` si pusu` in fata portii. Eu unu` as fi propus ca fiecare sa si-l fi dus personal la centrul de colectare. Parca asa se procedeaza in Occidentul mult ravnit de noi, nu? Sau nu? Very Happy

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 9:36 pm  Raspunde cu citat (quote)

Nici pana acum nu am aflat ce s-a intamplat cu aceasta tentativa de strangere a aparatelor electrice si electrocasnice vechi..cati dintre ploiesteni au renuntat la rablele din casa?...sau cate din aceste obiecte au ajuns sa mai fie colectate? Rolling Eyes
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 9:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

zilele trecute vazusem ca aruncase un aragaj prin fata blocului, dar nu cred ca l-au luat aia de la curatenie . Parerea mea..inca o tentativa esuata la romani..asa cum a fost si cu colectarea deseurilor menajere selectiv...
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Orase si localitati din Prahova Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum