| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 10:56 am Titlul subiectului: Ghicitul in fund - rumpologie |
|
|
Mda...noul trend..pe internet, la tv si in ziare este legat de ghicitul in fund, dica in ochiul maro...in basau . Zilele trecute am aflat si de un baiat de la noi din tara care pretinde ca "ghiceste in fund" , are si un site http://ghicitorinfund.blogspot.com/ .
Toate bune pana aici, nimic iesim din comun, dar azi am aflat din emisiunea "in gura presei" ca si Sylvester Stallone ghiceste in fund !
Pareri? _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 65 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Omu' face misto ca sa mai piarda si el vremea... _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bun... ghicitul in ochiu` maro... interesant. Da` ce se intampla daca cel care este la un astfel de ghicitor si, in timpul unei sedinte, omu` are gaze?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Magdala membru

Data inscrierii: 21/Iul/2008 Mesaje: 65 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
niledA, din pacate, Domnu' Sef ne-a dezinformat, este vorba despre forma posteriorului, nu despre marimea si culoarea ochiului maro ...  _________________ In your eyes I'm staring at the and of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves... |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
dap, am facut asta intentionat, din rautate  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 4:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Esti rau dom`le... ... anyway, Magda mama... oricum, aceasta consultatie implica o oarecare apropiere de "the twilight zone"... deci, riscu` unei intoxicatii severe cu gaz toxic exista... ce este de facut in acest caz?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
ma gandesc ca ghicitorul in fund foloseste un anume echipament de protectie. Intreabarea e ...se ghiceste numai in fundul oamenilor sau se poate ghici si la animale? De exemplu babuinul ar avea forme potrivite pt asa ceva _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
acu cine o fi ticnitul care si crede in asa ceva...adik sa se uite ala la fundu lui si asta sa o ia de a buna...oricum...nenea ghicitorul trebuie sa fie plecat cu pluta bine..  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma... da` toate ca toate... da` exista ceva cursuri de specializare in asa ceva? Adica... facultati, alea alea?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
trebuie sa ai har,,si mai ales ochi clarvazator  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar. Da` cum se procedeaza? Adica, la ce se uita un astfel de ghicitor?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Ovidiu nou venit

Data inscrierii: 15/Iul/2008 Mesaje: 28
|
Trimis: Sam Aug 09, 2008 8:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu cred ca singura forma permisa de ghicit ar trebui sa fie "ghicitul in fund" - sau rumpologia (iata ca am invatat un cuvant nou!). Explicatia ar fi ca astfel e foarte probabil ca toata lumea va pricepe ca ghicitul e de kkat... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Aug 09, 2008 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uite o parerea foarte buna si foarte plauzibila... in sfarsit s-a gasit o explicatie.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 2:07 am Titlul subiectului: |
|
|
o alta intrebare care mi-a venit la ora 2:06 noaptea cand scriu acest mesaj: oare aceasta persoana citeste in orice funduri sau are preferinte? oare prefera barbati? si daca raspunsul este da, atunci am gasit si raspunsul la problema lui.
oare prefera mai mult fundurile babelor pt. ca presupun ca este o provocare pt el un astfel d efund..cu asemenea linii ale vietii _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
|