Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Gara de Sud-"aproape modernizata"?!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 10:41 pm    Titlul subiectului: Gara de Sud-"aproape modernizata"?! Raspunde cu citat (quote)

am citit azi un articol care mie mi s-a parut un pic ilar...cum ca s-a renovat o parte din interiorul Garii de Sud....cealalta parte va fi amenajata intr-un viitor se zice "apropiat"...pana atunci oamenii vor continua sa admire peretii cojiti si mizeriile lasate acolo,iar pasajul prin care calatorii circula pentru a ajunge la celelalte peroane este folosit de catre oamenii strazii, si nu numai, ca WC sau loc de dormit..sa nu mai vorbim de mirosul ingrozitor care te ameteste inca de cand cobori scarile. ..Crying or Very sad....din pacate exista multe promisiuni de rezolvare a problemelor...oare se va ocupa cineva de ele?...eu inca mai sper Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 11:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe mine nu ma mai mira nimic , asa se fac treburile in general in Romania. Se incep...si sunt terminate in viitorul apropiat. Eu ador mirosul din pasajul garii, parca zici ca a avut treaba Bivolaru pe acolo Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 10:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asta vara...cand treceam cu autobuzul prin fata garii vedeam cum muncitorii lucrau la peretii exteriori . Erau o gramada vreo 10 catarati pe schele, vreo 2 lucrau , restul sa uitau.
ASA SE FACE TREABA PRIN ROMANIA!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 6:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cornele, ăia care stăteau și se uitau erau ucenicii, mă. Laughing Laughing Ăilalți de stăteau pe schele se obișnuiau cu înălțimea. BTW, de câți muncitori e nevoie să văruiești un perete? Laughing Laughing Laughing
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 3:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Niraen a scris:
BTW, de câți muncitori e nevoie să văruiești un perete? Laughing Laughing Laughing

300 ?
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 12:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici unul. Ori că văruiesc ei ori că rămâne așa, tot dracu' ăla. Laughing Laughing Laughing
Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dragi colegi , voi aveti pretentii prea mari Laughing . Totusi traim in Romania, aici nimic nu este ceea ce pare.
Problema cea mai mare sunt pasajele alea , e imposibil sa treci pe acolo si mai ai pretentia sa si respiri. Trebuie modernizat, dar apoi trebuie sa fie mereu prin apropiere o echipa de politisti comunitari , jardarmi, sau politia cfrs au un paznic ceva care sa nu mai lase pe toti aurolacii sa-si faca nevoile in pasaje. De fapt nu numai aurolacii fac asa, ci si romanii aia educati care vor sa intre in Uniunea Europeana !

In schimb s-a mai dat o lege la nivel national. Vorbesc despre aceea care interzice fumatul in gari si trenuri. Din nou va spun :traim in Romania !
Au dat o lege care interzice fumatul in gari, dar nu au amenajat un loc special pentru fumatori, nu e de mirare ca nimeni nu respecta legea !
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Oct 23, 2006 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lasasem un mesaj pe site-ul http://www.ploiesti.ro si spre surprinderea mea chiar mi-a raspuns prin email cineva de la primarie si mi-au spus ca gara de sud nu se afla in patrimoniul primariei si ar fi mai bine sa pun acea intrebare CFR-ului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

MesajTrimis: Lun Oct 23, 2006 8:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu una ma mir ca ti-au raspuns cu atata promptitudine cei de la primarie...este un lucru bun totusi...normal ca au aruncat vina in gradina vecinului,dar tot este ceva...as fi curioasa daca cei de la CFR raspund la fel de repede la astfel de probleme Laughing
Sus
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Mar Oct 24, 2006 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca cei de la CFR mici macar nu au acces la internet Laughing . Acum , serios vorbind 100% nu se deranjeaza ei sa raspunda "oamenilor de rand" la e-mail!
Sus
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 5:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

conditiile din trenuri sunt inumane pentru costurile actuale. Ti se lipesc talpile prin trenul personal din cauza podelor care nu au fost spalate niciodata Wink
Sus
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adevarul ca sunt conditii mizere...si in gara si in trenuri,dar asta din cauza cui?..tot din cauza calatorilor care nu ingrijesc si nu respecta nimic si arunca gunoaie si distrug trenurile...sunt curioasa daca ar baga trenuri noi in cat timp ar ajunge ca cele vechi..va spun eu :foarte repede Confused
Sus
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Joi Oct 26, 2006 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aici iti dau dreptate, si daca cfr-ul ar curata trenurile in 2 saptamani probabil s-ar ajunge inapoi la situatia actuala. Sunt prea multi romani care scuipa seminte pe jos, isi lasa resturile de mancare si isi fac nevoile prin pasajele garii.
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 12:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Biletele de tren s-au scumpit cu 7,9 % . Era de asteptat doar au inceput lucrari de renovare in gari..deci au ramas fara bani Wink
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 11:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inca una in cinstea cfr-ului . ruta Ploiesti - Maneciu se pare ca fi desfiintata , datorita pierderilor suferite de CFR . Intr-un fel ii inteleg si pe ei pentru ca ruta aceasta e folosita mai mult de muncitorii care fac naveta si care nu prea obisnuiesc sa-si cumpere bilete sau abonamente, prefererand sa vorbeasca cu "nasu" .
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum