| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 10:48 am Titlul subiectului: galeria mea |
|
|
mi-am deschis pana la urma un topic special al meu unde o sa va stresez cu pozele mele. Pentru inceput poze de la mare si alte poze de la munte _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Vin Aug 08, 2008 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai nea... mi se pare mie... sau una din pozele de la mare are o poza ce prezinta in dansa o frumoasa fantana arteziana ce seamana izbitor de mult cu a noastra frumoasa fantana din Centru?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Dum Aug 10, 2008 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
conteaza?mi se par foarte reusite pozele...daca mai fac site-uri pe viitor..am permisiunea sa dau cu mister "Copy-paste" eventual nenea "Downloadu' "? _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Aug 10, 2008 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu conteaza bre... da` ziceam si io asa... de fenta...
Legat de o posibila preluare a acestor poze si publicarea lor pe un eventual "sait" facut de mataluta, zic io ca Dom` Sef nu ar avea nik impotriva... atata timp cat spui si matale p`acolo ca-s ale lui. Ca doar ii ceva placut la ochi si destul de frumos... si cred ca ma ambitionez sa folosesc si io vreo doua, trei, patru pentru a le include in galeria mea de poze de se tot perinda ca si Wallpaper al meu.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 1:56 am Titlul subiectului: |
|
|
dap, se poate spune ca seamana cu fantana din centru, numai ca cea din Mamaia e mai mare si mai frumoasa, dar daca ma andesc bine aia nu avea becuricolorate frumos cum avem noi
in legatura cu preluarea pozelor, fiind vorba despre o personalitate precum domnu sinel eu zic sa ii acord drepturi depline in folosirea imaginilor  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da` zi mai nea... mie mi le dai sa le folosesc ca Wallpaper-uri?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 6:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am cerut..iar niledA intinde mana?  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Haide dom`le... ce esti rau? N-am intins mana dupa ele... i-am cerut si io permisiunea omului... asa cum ai facut si tu.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Aug 11, 2008 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca aveti nevoie de ceva, stiti unde ma gaseti
intre timp am dat o fuga pe la gradina zoologica si am intrat in cusca la babuini . In pagina respectiva mai sunt si poze mai vechi, de fapt e un best of zoo
Niledule...daca vrei poza mare cu putza babuinul ma anunti
. Eu le-am editat pe astea ca sa evit scenele de nuditate _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 1:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Nea sefu`... stai bre calm... atat timp cat stiu ca am urmatoarea poza in calc, nu-mi trebuie nimic altceva.
 _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|