| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 11:34 am Titlul subiectului: Firmele de taxi din Ploiesti si-au marit tarifele |
|
|
De sambata 4 noiembrie, firmele de taxi din ploiesti si-au majorat tarifele de la 9500 pe km la 10800 , asta in conditiile in care principalele companii petroliere ši de comercializare a combustibililor, au ieftinit benzina, cu 700 de lei vechi / litru . Un lucru si mai grav este ca taximentristrii si-au pastrat inscrise pe masini vechile tarife, astfel inducand in eroare clientii.
Eu unul o sa ma primb din ce in ce mai rar cu taxiul  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am vazut ca pe multe dintre masinile de taxi sunt schimbate tarifele. Totusi eu zic sa sunt exagerat cu scumpirea asta, probabil ca de la 1 ianuarie mai urmeaza o runda de majorari. |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai bine sa faca ceva cu numarul asta prea ridicat de taxiuri....in mihai bravu aproape tot timpul sunt 10-13 taxiuri care stationeaza... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
la momentul actual meseria de taximetrist este dezvoltata in Ploiesti. De ce? Pentru nu ai nevoie de studii multe? Ai nevoie decat de 8 clase, ca sa iei permisul auto . Tocmai vazusem zilele pe unu' din cartier care nu era asa inteligent, adica ca isi pierdea timpul cu baietii in fata blocului la o sticla de vodka . Acum omul s-a realbilitat..e taximetrist  |
|
| Sus |
|
 |
|