Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Filme preferate / Filme bune
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2008 2:09 am    Titlul subiectului: Filme preferate / Filme bune Raspunde cu citat (quote)

Ma... devin io senil si amnezic sau p`aci a existat un astel de topic? Neutral

In fine... daca a existat sau nu a existat sau e sa nu mai e sau nu-l vad io acu` cand ii 2 dimineata, da-ti-mi si mie de stire naiba...

Pana una-alta, io-l reiau sau il incep sau ce dreaq ii mai fac io la topicu` asta... care ce filme preferate ai tata? Ce-ai vazut recent sau nu foarte recent si ti-o placut si vrei sa ne recomanzi si noua? Smile

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 9:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Recomand "Love me if you dare"..trebuie sa aveti putina rabdarela inceput(incepe putin mai enervant)..oricum e super.o lectie de viata pt cei care s-au ingropat in lumea materiala!
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 10:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate am sa-l vad... daca am timp... da` ia zi bre... nu cumva am dreptate cand spun ca a existat un topic de genu` asta aci? Laughing

Hai sa recomand si io ce am vazut recent... I now pronounce you Chuck and Larry... o comedie cu Adam Sandler si Kevin James in rolurile principale. Filmu` este o comedie cap-coada... Si este un film foarte bine facut cu o distributie de exceptie. Mai multe nu va spun... da` vi-l recomand sa-l vedeti. Smile

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 10:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am sentimentul ca a fost asta pe aici(am recomandat eu odata 4 luni 3 zile si 2 sapt) ..asta e ...pasarea pheonix!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 10:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dap... tin minte... parca scrisesi tu 4s3l2z... si-am venit io si te-am tras de urechi ca nu prea prinsesem faza. Laughing Laughing Laughing

I can haz blog
Sus
lollex
membru
membru

Data inscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 7:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Numele filmului: Righteous Kill

Release Date: 12 September 2008

Genre: Crime | Drama | Mystery

Nota pe IMDB : User Rating: 6.6/10 (6,831 votes)

Nota personala: 10/10

Recomand
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 8:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi place sa ma uit la filme seara singura sau cu companie Very Happy...in fine...pot recomanda destule filme dar incep cu unul asa mai de copii...dulcic ...cum sa zic...film de familie cred k e cel mai potrivit...S numeste Snow buddies ; e misto si relaxant ca sa zic asa...A! si sa continui in seria filmelor cu caini mai recomand si Firehouse dog ! vreau si eu sa imi recomandati comedii si filme de aventura ;Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
avy
membru
membru

Data inscrierii: 19/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 10:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spuma filmelor de groaza , pasiunea mea :

1. Camera 1408 (room 1408)
2. Zana maseluta ( darkness fall)
3. Hostel I II
4. Saw (jigsaw) I II III IV
5. Final destination I II III
6. Silent Hill
7. The messenger
8. The Cube I II III
9. Wrong Turn I II
10. The seeker
11. Underworld I II (evolution)
12. The Prestige
13. 28 days later
14. Reeker

Si cele mai tari filme de groaza facute de cei mai "tampiti" oameni, "galbejitii" :

15. Shutter (am ramas cu "traumatisme psihice" dupa ce l-am vazut :affraid:
16. The grudge I II (furia,blestemul)
17. Yogen
18. One missed call
Lory_z
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 09/Oct/2008

MesajTrimis: Joi Oct 09, 2008 11:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cel mai mult imi plac serialele de comedie Very Happy sunt cele mai bune!
Closer (cine nu l-a vazut sa il vada!!)
City of god ( daca nu l-ai vazut pune mana si uita-te!! NOTA 10)
Prison Break (toata lumea il stie! cred ca nu era cazul sa il mentionez)
Cimitirul animalelor(horror)
Shutter(uuu..de groazaaa!! vorba lui avy Smile , ramai traumatizat Shock )

astept si alte sugestii daca mai aveti Wink

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 12:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai sa ma risc si io si sa caut Shutter?

Anyway... pana ce nu o sa raman traumatizat, am va spun de unu` nou ce-l vazui recent. The Iron Man, varianta 2008. Mi-a placut destul de mult filmul, iar actorul din rolul principal si-a jucat rolul asa cum trebuie pentru a-l face un personaj care sa atraga si sa placa publicului. Vi-l recomand si p`asta.

I can haz blog
Sus
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 3:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da nileda daca ai timp ia SHutter Wink mai ales ca ai proprioul tau hub pe dc Razz si poarta numele de prahova Smile hihi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 7:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar crezi ca am rabdare sa-l iau de pe DC? Laughing D`aia exista tracker-ele romanesti mama. Laughing Hub-u` e de amuzament... il tin pentru ca oricum tin si calcu` deschis non-stop (mi-e sila pur si simplu sa-l opresc)... e destul de populat... vreo 250 de insi pe vremea asta... si bai da uei, care intri p`acolo si vrei sa dai de mine, afla ca nick-u-mi nu este niledA... ci fix ala primu` de sub -=TRIVIA=-... Agentu'. Laughing Laughing Laughing

I can haz blog
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2008 9:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

deci..sa incercam sa nu promovam pirateria Razz Pe hubul lui Nileda probabil sunt numia chestii free, fara drepturi de autor...nu cred ca sunt filem acolo Shock
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 10:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bla, bla, bla si etc... stii vorba aia? Cica Adminii nu-si asuma responsabilitatea pentru share-u` celor de pe hub... adica, pe server nu se gasesc... bla, bla... voi intrati acolo. Laughing

PS: Nea sefu`... mai faci mult pe sfantu` cu mine? Laughing

I can haz blog
Sus
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 3:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

m-am uitat de curand la Twilight in versiunea hd..si am fost surprins placut.
mi-a placut regizarea..vi-l recomand
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum