| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 11:58 am Titlul subiectului: Festivalul de poezie Nichita Stanescu |
|
|
In perioada 29 - 31 martie, la Ploiesti , are loc editia cu nr. 19 a Festivalului International de Poezie Nichita Stanescu. Deschiderea oficiala va avea loc pe 30 martie la Universitea de Petrol si Gaze Ploiesti. Marele premiu este in valoare de 1000 de euro si mai exista un premiu tot 1000 de euro pt. cel mai bun debut. De asemenea in cadrul festivalului va avea loc si un targ de carte ! _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
deea nou venit

Data inscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am vazut azi prin centru in fata in parcul Nichita Stanescu cateva tarabe cu carti , dar n-am avut timp sa ma opresc sa casc gura ! Poate maine ! |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este bine ca se mai organizeaza si alt fel de evenimente.. decat vesnicele concerte cu trupe de 2 lei.Poate asa macar rasfoind o carte de la standurile de carti mai apuca si tinerii sa citeasca o poezie..ca la scoala stim cu totii ca nu ne omoram prea tare cu cititul  _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
 |
|