Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Fenomenul Monica,Irinel si Irina Columbeanu
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 10:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

Fata saracuta din provincie,frumusica...pune mana pe o gramada de bani,intr-o clipita poate sa-si ia tot ce doreste.Cine zicea ca a dat cu piciorul celor mai frumosi ani?sa fim seriosi..fatuca si i-a facut si mai frumosi! apoi nah .."pupa-l in cioc si papa-i tot" Laughing
Si cum nu era de ajuns am observat ca prin lumea mondena si-a facut aparitia si domnisoara Gabor jr.(sora Monicai_pe asta nu am retinut cum o cheama) care,lol, ca este cea mai rafinata de parca s-ar fi trezit dintotdeauna in lumea mondeana a Bucurestiului contemporan(not!!!).
Deci Mony(cat de manelist pare scris asa Laughing ) si-a adus si Neamu'(habar nu am cum o cheama p'aia mica) pentru a da culoare lumii mondene din bucharest si nu numai!..si inchei tot in stil manelist,rautacios si plin de compasiune la adresa Divei in discutie:"monicooo esti pravenita fata!"
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 10:15 pm  Raspunde cu citat (quote)

Draga mai nea... (imi scapa cuvintele grele acu`, si d`aia m-am adresat asa)... deci dumitale spui ca ea si-a facut anii mai frumosi stand cu un bošorog de 500 de ani si stand toata ziua cu morcovu` in anus numa` sa nu o prinda vreun paparazzi facand nush ce magarii (altele decat cele facut impreuna cu vIri Rolling Eyes ) si colac peste pupaza, numa` aparatii TV de tot rahatu` si alte chestii d`astea... asta spui matale? Shock

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 10:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

intre o lume in care BANUL aduce fericirea..si mai ales pentru niste persoane care sun dispuse sa faca orice pentru a urca pe treapta sociala spun ca nu si-a pierdut nici o secunda din anii frumosi atat timp cat si-a atins telul si este fericita in perceptia ei...nu a ta nea niledA!
Tu te-ntreaba si socoate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 10:25 pm  Raspunde cu citat (quote)

Da` nu numa` a mea... a multor oameni... in fine, sa zicem ca ai dreptate... in viziunea ei, si-a facut viata super ok... da` parca e prea de tot.. Parerea mea!

Click aci ma omule... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DaYanNaLuVvPufF
membru
membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 9:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

intr-adevar si eu raman la parerea ca de vina sunt cei care se uita....sa fim seriosi oricat ar fi el de irinel columbeanu si oricat ar fi ea monica...daca nu ar avea audienta nu ar mai fi la tv....si pace!Cat despre faptul ca apar in reviste si pe la toate posturile la stiri...poi tot poporu e de vina fratilor...ca nah posturil tv tre sa manance si ele de undeva si dak omu asta vrea asta i se da!!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 9:32 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mi se pare ca Iri si Moni nu prea mai sunt de actualitate..oricum oameni "mondeni" care sa-si spele rufele in public si sa sa se etaleze cu tot ce au vor exista mereu..mai o nunta, mai un copil, mai un pumn in ochi..cat de oamenii interesati de astfel de evenimente..nu vom duce lipsa niciodata..
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Oct 03, 2008 11:25 pm  Raspunde cu citat (quote)

Cam ai dreptate... nu mai sunt de actualitate... au ramas in pana de idei. Copil au facut... 2. Oral au facut, nunta au facut... ce mai ramane de facut? Origie in 3? Shock

Posed blog... click!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum