| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 1:00 pm |
|
|
Mai nou, pe forum, mai avem un membru care ne posteaza stiri si informatii despre o echipa prahoveana. Murdoc este el si ne tine la curent cu ce se intampla in ograda Petrolului Ploiesti. Rugat este el sa-si posteze informatiile in topicu` acesta de acum incolo. Multumesc anticipat pt intelegere.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno)
Ultima modificare efectuata niledA la Sam Feb 16, 2008 5:30 pm, modificat de 2 ori in total |
|
|
|
 |
|
|
 |
Murdoc nou venit

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 44
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 1:11 pm |
|
|
| niledA a scris: | Mai nou, pe forum, mai avem un membru care ne posteaza stiri si informatii despre o echipa prahoveana. Murdoc este el si ne tine la curent cu ce se intampla in ograda Petrolului Ploiesti. Rugat este el sa-si posteze informatiile in topicu` acesta de acum incolo. Multumesc anticipat pt intelegere.  |
Nu ai inteles...eu si Chitu suntem in aceeasi tabara (ca orice suporter petrolist normal la cap... ). Asa ca poti sa stergi topicul asta ca nu cred ca o sa mai posteze cineva pe el.... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 1:16 pm |
|
|
Pai ia stai ma... unu` ii cu Petrolu`, altu cu CSM-u`... nu-s ma 2 echipe diferite? Eu ce sa mai inteleg? In fine, n-am sa sterg topicu`. Am sa va rog in continuare sa faceti cum am spus. Va gaseste lumea mai usor pe GOOGLE. Deci, mai multi vizitatori, eventuali useri. Face bine forumului. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno)
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Vin Feb 15, 2008 6:11 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 1:37 pm |
|
|
| niledA a scris: | | Pai ia stai ma... unu` ii cu Petrolu`, altu cu CSM-u`... nu-s ma 2 echipe diferite? Eu ca sa mai inteleg? In fine, n-am sa sterg topicu`. Am sa va rog in continuare sa faceti cum am spus. Va gaseste lumea mai usor pe GOOGLE. Deci, mai multi vizitatori, eventuali useri. Face bine forumului. |
Vezi ca nu ai inteles nimic? TOTI cei care tin cu PETROLUL, sustin acum echipa C.S.M. (PETROLUL'52) Ploiesti din Liga a 3-a, iar sustinatorii S.C. Petrolul Ploiesti care joaca in Liga a 2-a (joaca meciurile de acasa la Moreni din proprie dorinta...) nu prea exista (in disperare de cauza angajasera suporteri dintr-o comuna de langa Ploiesti care sa-i sustina la meciuri ).
Acum e cat de cat clar?
Ultima modificare efectuata de catre Murdoc la Vin Feb 15, 2008 3:50 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006 Mesaje: 134 Locatie: orasul.GALBEN-ALBASTRU
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 3:44 pm |
|
|
imi pare rau niledA dar yo nu am sa postez nimic de cei din moreni...daca se gaseste cineva so faca foarte bine,yo nu am so fac....
.....sunt cu CSM PETROLUL 52 PLOIESTI si atat...... _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
CHITU-WOLVES moderator

Data inscrierii: 16/Noi/2006 Mesaje: 134 Locatie: orasul.GALBEN-ALBASTRU
|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 5:12 pm |
|
|
app.nu se mai numeste petrolul Ploiesti ...ci simplu sc fc petrolul sa..asa ca poti scimba numele topicului sau mai bine il poti sterge  _________________ SUSTINE-TI ECHIPA LOCALA!!!!! NU FI SCLAVUL CELOR DIN CAPITALA!!!!!!! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 6:10 pm |
|
|
Fi-mi-ar capu` al dracu`! Cata bataie de cap o singura denumire. Deci, acum am inteles. Cand Murdoc vorbea de Petrolul, se referea la nou creeata C.S.M.... amu` is clari lucrurile.
NU am sa sterg Topicu`, am sa editez numele lui si atat.
P.S.: Se vede ca nu-s suporter petrolist... daca eram, stiam ce si cum... Capitala te distruge!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 6:32 pm |
|
|
| niledA a scris: | Fi-mi-ar capu` al dracu`! Cata bataie de cap o singura denumire. Deci, acum am inteles. Cand Murdoc vorbea de Petrolul, se referea la nou creeata C.S.M.... amu` is clari lucrurile.
NU am sa sterg Topicu`, am sa editez numele lui si atat.
P.S.: Se vede ca nu-s suporter petrolist... daca eram, stiam ce si cum... Capitala te distruge!  |
Nu-i nimic...poate te facem noi...
Important e sa fiI mandru ca esti petrolist, ploiestean si nu in ultimul rand prahovean!
PETROLUL - PLOIESTI - PRAHOVA! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Feb 15, 2008 6:57 pm |
|
|
Prahovean... is si-s mandru ca-s.
Ploiestean... is doar in cursu` saptamanii, vreo 6 ore.
Petroloist... a lucrat tata la PetroBrazi... se pune?
P.S.: vad ca esti destul de activ pe la rubrica asta... restu` nu te intereseaza?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

|
Trimis: Sam Feb 16, 2008 11:24 am |
|
|
| niledA a scris: | Prahovean... is si-s mandru ca-s.
Ploiestean... is doar in cursu` saptamanii, vreo 6 ore.
Petroloist... a lucrat tata la PetroBrazi... se pune?
P.S.: vad ca esti destul de activ pe la rubrica asta... restu` nu te intereseaza?  |
DA. Si tocmai din cauza acestei mandrii ar trebui sa incepi sa vi sa susti echipa C.S.M. Petrolul'52 Ploiesti...macar la meciurile de acasa. O sa fi surprins sa gasesti la stadion o atmosfera frumoasa si o galerie din ce in ce mai numeroasa , pt. ca echipa asta, prin faptul ca este mostenitoarea MORALA a vechiului PETROLUL, este in fapt simbolul Ploiestiului si Prahovei in zilele noastre.
Ca sa-ti faci o parerere la meciurile de acasa din Liga a 3-a, vin in medie curca 1500 de spectatori...cam atat are F.C. Brasov in Liga a 2-a cu o groaza de vedete in echipa si fiind o echipa care e deja promovata in Liga 1...
Si daca tot te decizi sa simpatizezi aceasta echipa (si din enumerarea ta inteleg ca ai toate motivele), poate te decizi sa-ti cumperi si un fular galben-albastru, ca sa fi "pregatit", cand o sa calci pe Ilie Oana.
PETROLUL SUNTEM NOI! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Feb 16, 2008 12:38 pm |
|
|
Sa-ti spun eu cum sta treaba... eram micut, vreo 5 ani. Ma uitam la TV la primu` meu meci de fotbal (la care eram constient ca ma uit ) si, meciu l asta era intreb Steaua Bucuresti si FC Brasov sau Tractorul(nu mai tin minte exact echipa adversa). Ori, de atunci, mie mi-a ramas in minte numele Steaua Bucuresti. NU pt ca e cea mai titrata echipa sau cea mai iubita... pt ca a castigat primu` meci pe care l-am vazut eu.
A nu se intelege ca nu sustin si echipele(nu echipa, echipele) locale, doar ca sunt "stelist pana la moarte" si apoi sunt prahovean si normal ca-mi doresc ca si echipele locale sa obtina ceva rezultate bune. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

|
Trimis: Sam Feb 16, 2008 12:46 pm |
|
|
| niledA a scris: | Sa-ti spun eu cum sta treaba... eram micut, vreo 5 ani. Ma uitam la TV la primu` meu meci de fotbal (la care eram constient ca ma uit ) si, meciu l asta era intreb Steaua Bucuresti si FC Brasov sau Tractorul(nu mai tin minte exact echipa adversa). Ori, de atunci, mie mi-a ramas in minte numele Steaua Bucuresti. NU pt ca e cea mai titrata echipa sau cea mai iubita... pt ca a castigat primu` meci pe care l-am vazut eu.
A nu se intelege ca nu sustin si echipele(nu echipa, echipele) locale, doar ca sunt "stelist pana la moarte" si apoi sunt prahovean si normal ca-mi doresc ca si echipele locale sa obtina ceva rezultate bune. |
Treaba ta, insa te asigur ca nu steaua bucuresti reprezinta in campinatul de fotbal Ploiestiul si Prahova...
Ultima modificare efectuata de catre Murdoc la Sam Feb 16, 2008 12:58 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Feb 16, 2008 12:50 pm |
|
|
Asa este, da` eu te asigur ca Steaua Bucuresti reprezinta echipa pe care eu o sustin.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Murdoc nou venit

|
Trimis: Sam Feb 16, 2008 1:21 pm |
|
|
| niledA a scris: | Asa este, da` eu te asigur ca Steaua Bucuresti reprezinta echipa pe care eu o sustin.  |
Bine cum zici tu...insa cazul tau este exponentul emblematic al unei intregi generatii de tineri care "tin" (in general cu echipele din Bucuresti) DOAR PT. ECHIPA CA JOACA BINE SI A INVINS IN NU STIU CE MECI, o generatie (de consum) care a crescut si sustine doar echipele pe care le vede la televizor mai des. Din punctul meu de vedere, in general atunci cand iti alegi sa sustii o echipa doar pe motivul ca joaca bine, nereprezentandu-te cu nimic altceva, nu esti un suporter adevarat (sunt genul de suporteri care tin cu o echipa doar la bine). In momentul in care echipa nu mai este mediatizata sau nu mai face performante, suporterii de acest tipar, DISPAR (mai bine zis, migreaza la echipa care e la moda in acel moment). Imagineaza-ti prin absurd cazul in care steaua ar ajunge sa joace in Liga a 3-a (ca PETROLUL acum). Cati suporteri crezi ca ar fi langa echipa in aceste conditii? Tu ca prahovean, te-ai mai simtii reprezentat de o echipa din Bucuresti care joaca in Liga a 3-a?
Suporterii care insa se simt intr-adevar reprezentati de o echipa cu traditie si care joaca pt. oras/judet raman laturi de ea LA BINE si mai alea LA RAU (cazul lui PETROLUL). In aceste momente "se vad" suporterii "adevarati".
P.S. Fara suparare dar asa se explica de ce nu prea le nimeresti cu fotbalul prahovean... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Feb 16, 2008 5:28 pm |
|
|
Mosule, ai dreptate! Nu am nimic de obiectat. Da` vorbind la general. Eu nu prea ma regasesc in descrierea aia. Si-ti spun si de ce: eu nu tin cu Steaua pt ca ii merge bine acu` sau pt ca am vazut-o odata la TV. Tin pt ca este prima echipa cu care am avut un contact(fie el si prin intermediul TV-ului). Si, dupa cum am spus cu vreo 2 post-uri mai sus, sunt "stelist pana la moarte" fie si in Liga a II-a sau Divizia Interjudeteana.
Si sa-ti mai spun o chestie... daca era sa tin cu echipa locala, tineam cu Gloria Buzau, pt ca am stat in zona aia pana mai acu` vreo 7 ani.. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|