| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 6:42 pm Titlul subiectului: Examen de admitere la gradinte-Ploiesti |
|
|
Gradinitele din Ploiesti au devenit superaglomerate,iar parintii sunt nevoiti sa-si inscrie copii la gradinita cu doi ani inainte de a implini varsta minima pentru a fi lasati in grija educatoarelor.
Ce spun despre aceasta situatie reprezentantii orasului Ploiesti:"o rezolvare partiala a crizei ar putea fi constructia unei gradinte de mari dimensiuni, proiectul fiind inclus in bugetul pe 2007 al Primariei Ploiesti".
Pana atunci insa,parintii trebuie sa gaseasca solutii alternative la unitatile de stat. Asa au aparut gradinitele particulare, unde nu au acces decat copiii familiilor instarite, deoarece tariful practicat variaza intre 150 si 300 de euro.La preturile acestea copii beneficiaza de lectii de engleza,de informatica, iar in unele unitati se predau lectii de dans sau de inot, in functie de pretentiile parintilor.Dar cati dintre ploiesteni isi permit?  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
user nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 21
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
conteaza foarte mult niste lectii de engleza sau de lucrul cu calculatorul introduse printre orele de joaca ale copiilor. Ar fi fost ideal ca si gradinitele de stat sa ofere asemenea servicii, dar stim cu totii ce conditii sunt in gradinitele de stat . Din pacate granitele particulare au tarife destul de mari , dar parerea mea este ca daca parintii dispun de acei bani sa-si duca copii la acesta .
Ar fi fost interesant sa facem un top al gradinitelor din Ploiesti, fie ele de stat sau particulare ! exista gradinite in Ploiesti care au site pe internet? eu unul o sa niste cautari si va tin curent !
ps: totusi n-am inteles din ce-ai scris tu nimic despre "examen de adimitere pentru gradinite" . |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
situatia nu e noua...in 95, cand am fost eu ultimul an de gradinita, la actuala "Nichita Stanescu" (lg veche scoala Sf Vineri, din apropierea Stadionului Ilie Oana), stiu ca existau dupa-schimburi: pana la 11 si pana la 4-5... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
|