| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 7:03 pm Titlul subiectului: Evo TV, primul post de televiziune pe internet |
|
|
Primul post de televiziune romanesc care va emite exclusiv via internet va fi lansat la 15 aprilie, cu o investitie de 150.000 de euro.
Succesul site-urilor de tip „youtube”, cu filmulete postate de utilizatori, a fost unul dintre motivele lansarii acestui proiect. „In prezent, divertismentul on-line este pe val”, isi explica Sergiu Mihalcea,dezvoltatorul proiectului decizia de a dezvolta un post de televiziune exclusiv on-line.
sursa:
www.evz.ro _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca stau bine sa ma gandesc nu este o investitie foarte mare, cred ca o sa fie un proiect de succes. _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da` eu sunt curios sa vad cine o sa stea sa urmareasaca toate programele lor, cand sunt atatea alternative pe internet.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Joi Apr 05, 2007 3:21 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
deea nou venit

Data inscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 6:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| pai eu cred ca popularitatea o sa fie in functie de publicitatea care si-o face si in functie programele pe care o sa le transmita. In plus ai nevoie de o buna conexiune la internet pentru a vizualiza in conditii bune programele ! |
|
| Sus |
|
 |
Niraen rilăuded nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007 Mesaje: 33
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Până n-or face HustlerTV Online nu mă sinchisesc. _________________ I'm awesome! |
|
| Sus |
|
 |
|