| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 10:26 pm Titlul subiectului: Ea e Asteria |
|
|
Dragi colegi, urați-i bun venit timidei Asteria, care nu vrea săraca să se prezinte. Iaca o să-i fac eu o caracterizare rapidă. Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, ea e Asteria, o prahoveancă zvăpăugă care își reneagă originile (na!) și e uneori o visătoare împătimită. Îi plac aproape toate genurile de muzică, filmele (în special comediile sau horror) și are o personalitate complexă, deși la prima vedere pare simplă. Mai multe, o să vă zică și ea. Hai mă, zii și tu ceva.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Asteria nou venit

Data inscrierii: 24/Noi/2006 Mesaje: 7
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Zi tu tot... amu` ce vrei sa fac...imi iei vorba din gura..nu ma lasi sa vorbesc, sa ma prezint..nimic eu mi`s Asteria Irina...iar domnul niraen...cu "n" imi este cunoscut de vreo 4 ani sa fie?Ori 5?Nu conteaza ..nu mi`s timida...doar putin prea ocupata.Dar gata...ca vorbesc prea mult...esenta era doar un amarat de "buna seara...eu sunt irina" see ya _________________ Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine ai venit ! am o mica intrebare ? de ce vorbiti toti asa ? adica cu "amu" , mi's ' etc?
ps: si te invit aici sa ne spui cate ceva despre seminificatia numelui 
Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Vin Noi 24, 2006 10:46 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | bine ai venit ! am o mica intrebare ? de ce vorbiti toti asa ? adica cu "amu" , mi's ' etc? |
Pai, să-ți povestesc... eu m-am luat după cei de pe forum-ul PCGames (îs din Oradea) și Asteria s-o luat după mine.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Asteria nou venit

|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domnu` Sef pe scurt bossy de ce vorbim asa ?..Pai cel putin eu fac mishto de el oltean :*
"Asteria"..hmm...domnul Niraen l`a ales...acum 2 ani parca... mi`a placut fff mult...si astfel a devenit chiar si o parte din id`ul meu de mess
Asteria, fiica titanului Coeus și a Phoebei și soră cu Leto. S-a căsătorit cu Perses și a avut, a rându-i, o fiică, Hecate. Ca să scape de urmărirea lui Zeus, care se îndrăgostise de ea, Asteria, luând înfățișarea unei prepelițe, s-a aruncat în mare. A fost metamorfozată într-o insulă, numită inițiat Ortygia și devenită ulterior insula Delos, singurul colț de uscat din lume care i-a oferit ospitalitate lui Leto atunci când trebuia să-i nască pe Apollo și Artemis. _________________ Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Erm... Asteria, încearcă să dai click pe link-ul ăla.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Asteria nou venit

|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da..mii de scuze..am aberat
IRINA - de la “eirene”, nume grec insemnand “pasnica”.  _________________ Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Niraen incerca sa-ti spuna sa dai clic aici si sa ne spui acolo despre semnificatia numelui. E un topic special deschis pentru asta  |
|
| Sus |
|
 |
Asteria nou venit

|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da...m`am prins si eu intr`un tarziu irina = pasnica  _________________ Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
si vezi ca nu ai respectat cerintele citez: Aici te prezinti, ne spui cati ani ai, cate kg si de ce ! |
|
| Sus |
|
 |
Asteria nou venit

|
Trimis: Sam Noi 25, 2006 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Aoleu
- pe 17.08`90 am deshis ochii
- sunt leu 100%
- 1.70 m...60 kg detalii detalii..
- in love with : house, rock and my boyfriend
- am un caracter mai certaret...Niraen o poate confirma
- Rapidiista pana la moarte :>
...si cam atat momentan...restul pe parcurs  _________________ Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Noi 25, 2006 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asteria a scris: |
- in love with :rock  |
Minte, nici măcar n-ascultă Dream Theater sau Cradle of Filth!  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Sam Noi 25, 2006 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna Asteria (sau cum imi place mie sa spun "Irinuca draga") _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Asteria nou venit

|
Trimis: Sam Noi 25, 2006 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pfooai..ce mica e lumea zi`mi cum vrei Pandeline
Niraen...tu taci...tu vorbesti cu mine NU!...Nu azi cel putin ah.. si...ascult rock  _________________ Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... |
|
| Sus |
|
 |
|