Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ea e Asteria

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Prezentare forumisti!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 10:26 pm    Titlul subiectului: Ea e Asteria Raspunde cu citat (quote)

Dragi colegi, urați-i bun venit timidei Asteria, care nu vrea săraca să se prezinte. Iaca o să-i fac eu o caracterizare rapidă. Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, ea e Asteria, o prahoveancă zvăpăugă care își reneagă originile (na!) și e uneori o visătoare împătimită. Îi plac aproape toate genurile de muzică, filmele (în special comediile sau horror) și are o personalitate complexă, deși la prima vedere pare simplă. Mai multe, o să vă zică și ea. Hai mă, zii și tu ceva. Laughing
Asteria
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 24/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Zi tu tot... Evil or Very Mad amu` ce vrei sa fac...imi iei vorba din gura..nu ma lasi sa vorbesc, sa ma prezint..nimic Evil or Very Mad eu mi`s Asteria Very Happy Irina...iar domnul niraen...cu "n" Twisted Evil imi este cunoscut de vreo 4 ani sa fie?Ori 5?Nu conteaza Laughing ..nu mi`s timida...doar putin prea ocupata.Dar gata...ca vorbesc prea mult...esenta era doar un amarat de "buna seara...eu sunt irina" Laughing Razz see ya
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bine ai venit ! am o mica intrebare ? de ce vorbiti toti asa ? adica cu "amu" , mi's ' etc?
ps: si te invit aici sa ne spui cate ceva despre seminificatia numelui Laughing

Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Vin Noi 24, 2006 10:46 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 10:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:
bine ai venit ! am o mica intrebare ? de ce vorbiti toti asa ? adica cu "amu" , mi's ' etc?

Pai, să-ți povestesc... eu m-am luat după cei de pe forum-ul PCGames (îs din Oradea) și Asteria s-o luat după mine. Laughing Laughing
Asteria
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 10:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnu` Sef Laughing pe scurt bossy Razz de ce vorbim asa ?..Pai cel putin eu fac mishto de el Twisted Evil oltean Laughing :*
"Asteria"..hmm...domnul Niraen l`a ales...acum 2 ani parca... Laughing mi`a placut fff mult...si astfel a devenit chiar si o parte din id`ul meu de mess Laughing Very Happy

Asteria, fiica titanului Coeus și a Phoebei și soră cu Leto. S-a căsătorit cu Perses și a avut, a rându-i, o fiică, Hecate. Ca să scape de urmărirea lui Zeus, care se îndrăgostise de ea, Asteria, luând înfățișarea unei prepelițe, s-a aruncat în mare. A fost metamorfozată într-o insulă, numită inițiat Ortygia și devenită ulterior insula Delos, singurul colț de uscat din lume care i-a oferit ospitalitate lui Leto atunci când trebuia să-i nască pe Apollo și Artemis.
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 10:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Erm... Asteria, încearcă să dai click pe link-ul ăla. Wink
Asteria
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da..mii de scuze..am aberat Rolling Eyes
IRINA - de la “eirene”, nume grec insemnand “pasnica”. Doubt
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 11:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Niraen incerca sa-ti spuna sa dai clic aici si sa ne spui acolo despre semnificatia numelui. E un topic special deschis pentru asta Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Asteria
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 11:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da...m`am prins si eu intr`un tarziu Very Happy irina = pasnica Confused
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 11:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si vezi ca nu ai respectat cerintele Laughing citez: Aici te prezinti, ne spui cati ani ai, cate kg si de ce !
Sus
Asteria
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Sam Noi 25, 2006 10:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Aoleu Laughing
- pe 17.08`90 am deshis ochii Laughing
- sunt leu 100% Twisted Evil
- 1.70 m...60 kg Laughing detalii detalii..
- in love with : house, rock and my boyfriend Very Happy
- am un caracter mai certaret...Niraen o poate confirma Very Happy
- Rapidiista pana la moarte Laughing :>
...si cam atat momentan...restul pe parcurs Razz
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Noi 25, 2006 7:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asteria a scris:

- in love with :rock Very Happy

Minte, nici măcar n-ascultă Dream Theater sau Cradle of Filth!
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Noi 25, 2006 7:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna Asteria (sau cum imi place mie sa spun "Irinuca draga")

I can haz blog

.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Asteria
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Sam Noi 25, 2006 11:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pfooai..ce mica e lumea Laughing zi`mi cum vrei Pandeline Wink
Niraen...tu taci...tu vorbesti cu mine NU!...Nu azi cel putin Wink ah.. si...ascult rock Razz
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Prezentare forumisti! Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum