Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dorinta unui student

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ramses
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Noi 11, 2006 9:34 pm    Titlul subiectului: Dorinta unui student Raspunde cu citat (quote)

As dori ca de sarbatori facultatea sa faca un cadou studentilor si sa instaleze cateva banci pe culoarele facultatii, macar pe sezonul de iarna Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 12, 2006 10:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

numai de invatat nu va arde voua ! de banci aveti nevoie ! s-au schimbat vremurile, inainte UPG Ploiesti avea studenti buni, acum generatiile sunt din ce in ce mai proaste !
Sus
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 12, 2006 3:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca ar mai pune si banci mai multe pentru "sarmanii studenti" atunci sigur nu s-ar mai duce la ore si ar sta toata ziua la taclale pe banca...nu e bine sa incurajeze trandaveala Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 11:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca ar trebui sa propunem celor din liga studentilor UPG sa faca ceva. Eu zic sa facem o petitie, vrem banca de la I-uri inapoi !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
popamadalin
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Noi 20, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lool da... lasati bancile.... eu zic ca daca ai 94 de credite si nu treci anu....
daca faci ochi frumosi... sa dea de la ei un credit!!!!!!!!! Very Happy
Sus
ramses
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Noi 20, 2006 11:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

popamadalin a scris:
lool da... lasati bancile.... eu zic ca daca ai 94 de credite si nu treci anu....
daca faci ochi frumosi... sa dea de la ei un credit!!!!!!!!! Very Happy

asta e Dl fost coleg noi totusi vrem banca inapoi ..acu cat mai avem timp sa mai stam la faculate..bafta multe la examene si mai pune si tu mana si mai da restantele alea care le mai ai , sau acu stai linistit ca mai ai de luat un singur ex
?
Sus
popamadalin
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 1:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai tu ce ai face..Cu atita timp liber si un singur examen sa treci anu.... Te lafai in carti si altele.. nu.. petreci timpu' cit mai placut !!!!
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 8:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de parca cand aveai 12 restante invatai de te rupeai Laughing . Lasa, sa ne vezi pe noi anul asta cu restante la MAE, SCS si CIL Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
livi
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 7:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu sunt pt banca aceea din I-uri!!!!!!!! Ar fi multe de zis dar sa ramanem la acea banca din I-uri!! Very Happy
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 5:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sincer sa-ti spun draga livi nu te vedeam pe tine pierzand timpul pe banca de la I-uri, in timp ce pe Domnu Sef....fie vara..fie iarna..acolo il gasesti . Ba nu, gresesc Very Happy , vara ma gasiti pe bancile de afara Rolling Eyes
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 12:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dragi colegi de la UPG...vine vacanta, iar dupa vacanta .. Crying or Very sad . Nici nu vreau sa pronunt cuvantul. Un lucru e clar, pe langa dorinta atat de frummoase a colegului Ramses , as mai dori sa impusc cateva examene. Sa ne distram in vacanta asta, pentru ca apoi va curge sange de student Crying or Very sad
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum