| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ramses nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Sam Noi 11, 2006 9:34 pm Titlul subiectului: Dorinta unui student |
|
|
As dori ca de sarbatori facultatea sa faca un cadou studentilor si sa instaleze cateva banci pe culoarele facultatii, macar pe sezonul de iarna  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Dum Noi 12, 2006 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| numai de invatat nu va arde voua ! de banci aveti nevoie ! s-au schimbat vremurile, inainte UPG Ploiesti avea studenti buni, acum generatiile sunt din ce in ce mai proaste ! |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Dum Noi 12, 2006 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ar mai pune si banci mai multe pentru "sarmanii studenti" atunci sigur nu s-ar mai duce la ore si ar sta toata ziua la taclale pe banca...nu e bine sa incurajeze trandaveala  |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| cred ca ar trebui sa propunem celor din liga studentilor UPG sa faca ceva. Eu zic sa facem o petitie, vrem banca de la I-uri inapoi ! |
|
| Sus |
|
 |
popamadalin nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
lool da... lasati bancile.... eu zic ca daca ai 94 de credite si nu treci anu....
daca faci ochi frumosi... sa dea de la ei un credit!!!!!!!!!  |
|
| Sus |
|
 |
ramses nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| popamadalin a scris: | lool da... lasati bancile.... eu zic ca daca ai 94 de credite si nu treci anu....
daca faci ochi frumosi... sa dea de la ei un credit!!!!!!!!!  |
asta e Dl fost coleg noi totusi vrem banca inapoi ..acu cat mai avem timp sa mai stam la faculate..bafta multe la examene si mai pune si tu mana si mai da restantele alea care le mai ai , sau acu stai linistit ca mai ai de luat un singur ex
? |
|
| Sus |
|
 |
popamadalin nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 1:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pai tu ce ai face..Cu atita timp liber si un singur examen sa treci anu.... Te lafai in carti si altele.. nu.. petreci timpu' cit mai placut !!!! |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
de parca cand aveai 12 restante invatai de te rupeai . Lasa, sa ne vezi pe noi anul asta cu restante la MAE, SCS si CIL  |
|
| Sus |
|
 |
livi nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu sunt pt banca aceea din I-uri!!!!!!!! Ar fi multe de zis dar sa ramanem la acea banca din I-uri!!  |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 5:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer sa-ti spun draga livi nu te vedeam pe tine pierzand timpul pe banca de la I-uri, in timp ce pe Domnu Sef....fie vara..fie iarna..acolo il gasesti . Ba nu, gresesc , vara ma gasiti pe bancile de afara  |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
dragi colegi de la UPG...vine vacanta, iar dupa vacanta .. . Nici nu vreau sa pronunt cuvantul. Un lucru e clar, pe langa dorinta atat de frummoase a colegului Ramses , as mai dori sa impusc cateva examene. Sa ne distram in vacanta asta, pentru ca apoi va curge sange de student  |
|
| Sus |
|
 |
|