| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
dtautobest nou venit

Data inscrierii: 29/Oct/2007 Mesaje: 1 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 10:54 am |
|
|
Scoala de soferi ”D&T AUTO BEST” detine o baza materiala solida ce cuprinde: sala de legislatie moderna, instructor si profesori atestati, auto proprii, contract cu personal medical pentru modulul ”Prim ajutor”, cabinet testare psihologica, toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice. Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.Detalii si inscrieri pe site-ul scolii www.dtautobest.ro sau tel.0724365463 si 0724370041, email office@dtautobest.ro
[/img] _________________ Scoala de soferi D&T AUTO BEST Ploiesti
www. dtautobest .ro
sala legislatie
auto proprii |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 9:09 pm |
|
|
domnu sef procedeaza dumneata cu linkurile din semnatura  _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 9:28 pm |
|
|
gata, am rezolvat . Am lasat totusi linkul din continutul topicului pentru aici e o categorie despre scoli de soferi si e normal sa-si prezinte oferta. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 9:59 pm |
|
|
Asa nea Sefu`... fa-ti datoria!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
viorel nou venit

Data inscrierii: 19/Mar/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Mar 19, 2008 11:35 am |
|
|
| dtautobest a scris: | Scoala de soferi ”D&T AUTO BEST” detine o baza materiala solida ce cuprinde: sala de legislatie moderna, instructor si profesori atestati, auto proprii, contract cu personal medical pentru modulul ”Prim ajutor”, cabinet testare psihologica, toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice. Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.Detalii si inscrieri pe site-ul scolii www.dtautobest.ro sau tel.0724365463 si 0724370041, email office@dtautobest.ro
[/img] |
|
|
|
|
 |
viorel nou venit

Data inscrierii: 19/Mar/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Mar 19, 2008 11:41 am |
|
|
| Instructor, profesor legislatie, sala legislatie, psiholog, medic prim ajutor, chestionare si carti totul e la superlativ ! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Mar 19, 2008 4:29 pm |
|
|
mda, acum totusi nu trebuie sa-si faci 2 useri ca sa te lauzi singur ...parerea mea _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:07 am |
|
|
"sah la rege"..imi place pleonasmul:)) _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate