| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 9:42 pm |
|
|
Ca orice institut da sondare care se respecta, ar fi trebuit sa sapui si tu o marja de "oroare", pentru ca sincer sa fiu, nu prea cred ca sunt chiar 90%. Hai sa fim seriosi, inca mai avem parinti care-si bat copii cu lantu si nu le dau de mancare pana cand nu termina de citit nu stiu ce carte le-or mai da mamicile sa citeasca. Unde esti tu Europo sa ne educi? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 9:51 pm |
|
|
| niledA a scris: | | Hai sa fim seriosi, inca mai avem parinti care-si bat copii cu lantu si nu le dau de mancare pana cand nu termina de citit nu stiu ce carte le-or mai da mamicile sa citeasca. |
Nu mă refeream la astfel de lectură forțată, ci decât cea din proprie inițiativă. Marja de eroare a fost de fix 0, însă doar în cercul de subiecți "testați". _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 3:11 pm |
|
|
Lucruri pe care o femeie ar trebui sa le stie
1. Daca crezi ca esti grasa, atunci fii sigura, ai dreptate, nu-ti mai
intreba partenerul.
2. Nu-ti taia parul. Niciodata...
3. Zilele de nastere, Ziua Indragostitilor si aniversariile nu sunt
concursuri "Cine nimereste cel mai adecvat cadou".
4. Daca pui o intrebare la care nu astepti raspuns, atunci asteapta-te
la un raspuns pe care nu vrei sa il auzi.
5. A face cumparaturi nu este un sport.
6. Iti sta bine in orice te imbraci. Serios...
7. Ai haine destule.
8. Ai prea multe perechi de pantofi.
9. Nu te preface ca ai orgasm. Barbatilor mai mult le place sa creada
ca nu reusesc decat sa fie inselati.
10. Orice a spus barbatul acum o saptamana nu mai este valabil in
cearta de azi. Orice comentariu isi pierde efectul in 7 zile.
11. Cere daca vrei ceva. Nu face aluzii.
12. Scapa de pisica. Orice caine e mai bun decat o pisica.
13. Un barbat nu stie ce zi e. Nu va sti niciodata. Marcheaza zilele de
nastere si aniversariile in calendar.
14. Nu prea conteaza cat de des se murdaresc hainele.
15. Chiar de esti cea mai frumoasa femeie din lume, el din cand in cand isi va
dori sa fii altcineva.
16. Daca mereu ceri flori, niciodata nu va fi o surpriza daca le primesti.
17. Daca te vede vreodata ca saruti o fata si iti place, fii sigura,
nu va uita niciodata acest moment.
18. S-ar putea ca tot ce e bun pe lume sa fie pe gratis, insa sunt mari
sanse sa aiba de-a face cu sexul.
Sper sa nu se supere nimeni pe mine!!!!  _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 3:37 pm |
|
|
Abdul Kassem Ismael, Mare Vizir al Persiei in secolul al X-lea, nu se despartea niciodata de cartile sale. Cele 117.000 de volume erau carate de 400 de camile, dresate sa mearga in ordine alfabetica.
Cel mai mic peste din lume, Trimattum Nanus, traieste in arhipelagul Chagos. El nu atinge mai mult de 0,85 centimetri la maturitate.
Dintre capetele incoronate, cel mai mic personaj istoric a fost monarhul britanic Charles 1, care avea inaltimea de 1,44 metri inainte de a fi decapitat.
Erneste Debituba danseaza frenetic de aproape 37 de ani. Danezul de 54 de ani nu se opreste decit pentru a minca, a bea apa, a-si face nevoile si a se culca putin, dupa care isi reia obsedantul dans. _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 1:11 pm |
|
|
stiati ca:
- scaunul electric a fost inventat de catre un dentist?
- impreuna cu tine isi mai aniverseaza ziua de nastere cel putin 9 milioane de oameni?
- Michael Jordan castiga anual mai multi bani, decat toti lucratorii din fabricile din Malaysia la un loc?
- numai 2 persoane din 2 miliarde ajung sa traiasca peste 116 ani?
- orgasmul la porc dureaza 30 de minute?
- elefantii sunt singerele animale care nu pot sarii?
- un meil poate sa doarma si 3 ani?
- tigrii au si pielea dungata....nu numai blana?
- arzi mai multe calorii dormind, decat uitandu-te la televizor? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 10:44 pm |
|
|
Doi bebelusi intr-unul singur
Un copil cu doua capete si patru maini pare desprins dintr-un scenariu S.F. Totusi, o asemenea creatura s-a nascut in Romania si a trait 48 de ore. In luna ianuarie, la Maternitatea din Ploiesti o mama absolut normala a adus pe lume doi bebelusi... intr-unul singur, eveniment care i-a lasat interzisi pe obstetricieni. „Erau lipiti unul de altul, aveau un singur bazin, o singura parte posterioara si doar doua picioare“, afirma directorul maternitatii, dr. Victor Bosie.. „Astfel de situatii apar extrem de rar in lume. In toata istoria scrisa a obstetricii si ginecologiei sunt cunoscute doar 15-20 de cazuri“. Medicii cred ca poluarea chimica din zona Ploiestilor ar putea constitui o cauza a dereglarii evolutiei normale a sercinii femeii. Copilul a fost transferat la clinica bucuresteana „Emilia Irza“, unde a murit dupa ce s-a constatat ca este imposibila efectuarea unei operatii de separare. _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 8:15 pm |
|
|
Cuvinte lungi din limba română:
DIFOSFOPIRIDINNUCLEOTIDPIROFOSFATAZĂ (36 de litere)
ENCEFALOMIELOPOLIRADICULONEVRITĂ (32 de litere)
GASTROPILORODUODENOJEJUNOSTOMIE (30 de litere)
Ras electric!
Nici cea mai buna gluma si nici macar un gadilat in vreun loc sensibil nu-ti poate declansa un hohot de ras mai puternic decat cel provocat de un chirurg din Los Angeles. Nu se stie daca doctorul a descoperit centrul nervos al hilaritatii, dar dupa ce acesta aplica “pacientului” un electrod intr-o anumita parte a creierului si il impulsioneaza cu un mic curent electric, subiectul se prapadeste... de ras.
Paravane impotriva curiosilorPolitia olandeza le-a venit de hac soferilor curiosi care se holbeaza la accidentele rutiere produse pe autostrazi, incurcand traficul. Ea are in dotare panouri opace din PVC cu ajutorul carora incercuieste locul unui accident. Paravanele sunt inalte de 1,5 metri, dar se pot intinde pe sute de metri lungime. |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 9:47 pm |
|
|
O americanca risca 30 de ani de inchisoare pentru ca si-a fortat fiica de 13 ani sa poarte centura de castitate. Femeia s-a enervat dupa ce a aflat ca fiica ei a avut mai multe relatii sexuale cu barbati de 30 de ani. Povestea a fost confirmata de Tammy Meredith, care a recunoscut in instanta ca i-a montat centura fetei...nu credeam ca zilele noastre se mai foloseste centura de castitate..  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Mie Mar 07, 2007 4:01 pm |
|
|
Stiati ca:
-sunt 206 oase in corpul unui om adult,dar 300 in corpul unui copil(unele oase se unesc pe masura ce copilul creste);
-ochii unui om clipesc i medie de 4.200.000 de ori pe an:
-cimpanzeii sunt singurele animale care-si recunosc imaginea in oglinda:
-anual sunt omorati mai multi oameni de catre magari decat mor intr-un accident de avion:
-un avion Boeing 767 este facut din 3.100.00 de prti componente. _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Lun Mar 19, 2007 9:45 pm |
|
|
Un chinez s-a insurat cu el insusi pentru a-si exprima "nemultumirea fata de realitate", relateaza Ananova. Liu Ye, in varsta de 39 de ani, din orasul Zhuhai, s-a casatorit cu "fotografia" proprie, in marime naturala, pe care a decupat-o, in care era infatisat in rochie de mireasa. "Exista multe motive de a ma casatori cu mine insumi, dar cel mai important este nemultimirea fata de realitate", a spus el. Cat de departe sa ajungi cu iubirea fata de propria persoana?
Sursa:www.adevarul.ro _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 8:54 pm |
|
|
Mare mai e gradina lu` Mama Natura.
Off topic: Am ajuns la 300 de posturi!!!!!! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 7:08 pm |
|
|
Mai multi muzicieni japonezi au stabilit recordul mondial pentru cel mai lung concert sustinut vreodata: 184 de ore de muzica.
Peste 900 de muzicieni au cantat pe rand intr-un maraton sonor desfasurat pe parcursul a noua zile, cu pauze de maximum cinci minute intre acte. ..Asta da pasiune pentru muzica  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 7:10 pm |
|
|
Da` spectatori or fi avut? Or fi stat si aia 9 zile langa ei? Ma intreb si eu.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 9:41 pm |
|
|
Cel mai scurt razboi din istorie a fost cel dintre Anglia si Zanzibar in anul 1896. A durat nici mai mult nici mai putin de 38 de minute.
In Evul Mediu se credea - la fel cum crezuse si Aristotel - ca inima este organul inteligentei.
In coloniile Angliei si Americii anul 1752 a avut doar 354 de zile. In acel an calendarul a fost inlocuit, pierzandu-se astfel 11 zile.
Prezervativul a fost infiintat in anul 1500 si era confectionat din panza.
In timpul marelui foc care a cuprins intreaga Londra in 1666, jumatate din oras a ars din temelii, insa doar 6 oameni au fost raniti.
S-a calculat ca in ultimii 3.500 de ani, doar 230 au fost ani de pace intre statele civilizate.
In 1778, doamnele respecatbile din Paris nu ieseau niciodata pe furtuna fara o nuia prinsa la palarii.
In 1892, in Italia varsta minima la care fetele se puteau casatori era de 12 ani.
Egiptenii din antichitate isi radeau sprancene ca semn de doliu pentru moartea pisicilor lor.
In Rome antica, un sclav care incerca sa fuga de la stapanul sau, era considerat criminal pentru ca se furase pe sine - el fiind de fapt proprietatea stapanului sau.
Pedeapsa pentru o calugarita care isi incalca juramantul de castitate era sa fie ingropata de vie.
In Roma, seful familiei, adica tatal, putea in mod legal sa-si omoare orice membru al familiei sau orice servitor.
In mai 1948, vulcanul Ruapehu si Ngauruhoe, amandoi din Noua Zeelanda, au erupt in acelasi timp.
Primele pastile contraceptive au fost foloiste de egipteni in anul 2000 d.Hr. si erau facute din excremente de crocodil.
Razboiul de o suta de ani a adurat de fapt 116 ani – din 1337 pana in 1453. _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 3:24 pm |
|
|
Germanul Meiwes si-a devorat victima obsedat de dorinta de a avea pe cineva care sa faca parte din el pentru totdeauna.
Armin Meiwes (46 ani), condamnat anul trecut la inchisoare pe viata, l-a racolat pe Brandes printr-un anunt postat pe internet. El spunea ca doreste sa cunoasca un barbat care sa se lase ucis si mancat, iar Brandes a acceptat imediat macabra oferta.
Canibalul spune ca a mancat 20 kg din cadavrul lui Brandes si a povestit cum a facut prima friptura: a prajit carnea si a adaugat sare, piper, usturoi si nucsoara.
„Am servit-o cu crochete Princess, varza de Bruxelles si sos de piper verde. Carnea de om seamana la gust cu cea de porc, dar este un pic mai amara, mai tare. Este chiar buna”, a spus el.
„Sigur ca prima inghititura mi-a trezit un sentiment ciudat, de nedescris, pentru ca am tanjit 30 de ani dupa asa ceva”, a adaugat canibalul, precizand ca se refera la realizarea unei „legaturi interne perfecte prin intermediul carnii”. _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|