| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
popamadalin nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 3:52 pm Titlul subiectului: Cum e cu preturile la 1 ianuarie... |
|
|
| Chiar vor scadea ...?? |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Extrapolează. Desfășoară. Explică. Oferă mai multe detalii.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
popamadalin nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mah.... in afara de ce am prins si eu pe la stiri...... am auzit ca de la 1 ianuarie... vor scadea preturile la alectrocasnice....si la masini dar.. la astea e mai ciudat ... cica vor mai baga o taxa.... si va scadea pretul cu 10%.. doar...sau asa ceva.... Eu intrebam pentru ca stiu multi insi care vor sa cumpere calculatoare... si le-am zis sa astepte pina dupa anu' nou....cam atit am de adaugat.....de asta caut si eu detalii pe net..... |
|
| Sus |
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 1:35 am Titlul subiectului: |
|
|
din cate am inteles eu electrocasnicele se vor ieftinii pentru nu vor mai exista taxe pentru produsele fabricate in UE. Astept unele oferta in perioada de iarna, nu stiu ramane de vazut ce ne aduce nou Uniunea Europeana in acesta privinta . Despre masini si Uniunea Europeana mi se pare ca e deschis un topic special, cauta si tu ! Oricum , nu cred eu ca vor fi ieftiniri extraordinare pe undeva tot trebuie sa ne prosteasca ei  |
|
| Sus |
|
 |
|