| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am si o parere proprie ....sincera sa fiu nu m-am lovit de prea multe probleme serioase de-a lungul vietii in care sa am cu adevarat nevoie de Dumnezeu sau momente in care sa ma rog sa se intample ceva care sa imi demonstreze ca exista cu adevarat. Dar religia isi are rostul ei si eu cred ca fara ea ar fi mai rau. ACUM. Ca daca ne gandim cu cate secole a impiedicat institutia bisericii progresul civilizatiei... ar trebui s-o uram... In concluzie:eu cred ca exista cineva acolo sus care "trage sforile" ...ca se numeste Dumnezeu sau nu asta este mai putin important  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Ca daca ne gandim cu cate secole a impiedicat institutia bisericii progresul civilizatiei |
Uhm, it didn't. Sau dacă poți tu să-mi dai un exemplu... Și să nu mă iei cu Gutenberg acuma... _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Niraen a scris: | | Citat: | | Ca daca ne gandim cu cate secole a impiedicat institutia bisericii progresul civilizatiei |
Uhm, it didn't. Sau dacă poți tu să-mi dai un exemplu... Și să nu mă iei cu Gutenberg acuma... |
"Eppur si muove"...ce zici? _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ooook, Galileo. True enough.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|