| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 12:10 pm |
|
|
Crank (2006) unul dintre filmele care mi-au placut . Personajul principal Chev Chelios (Jason Statham) afla ca o fost injectat in somn de catre rivalul sau Carlito cu o otrava chineazeasca...fara antidot . Singul remediu prin care scadeau efectectele subtantei era cresterea nivelului de adrenalina, daca nu facea ceva care sa-i cresca adrenalina , se simtea f. rau si urma sa moara in aproximativ o ora.
Filmul e presarat cu actiune , dar si numeroase faze haioase...mai multe nu va spun, va sfatuiesc va uitati si voi . Merita , zic eu  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 12:15 pm |
|
|
Pare interesant. Draguț și conceptul, deși cam pueril. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 12:26 pm |
|
|
da, sunt multe faze "sf" prin film, dar unde gasesti filme de actiune %100 realiste . Totusi, filmul nu este ridicol. tin minte si in Transportorul 2 faza aia inca se ridica ala cu masina pe 2 roti si scapa de o bomba cumva..asta "sf"  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 1:49 pm |
|
|
SF e science fiction, așa că nu știu cât de bine s-ar potrivi aici.
Am văzut și eu filmul azi dimineață. Pot să spun că e foarte bine realizat, foarte inteligent și foarte amuzant (ca faza aia din piața Chinatown când își fac cei doi "teaba"). Jason Statham folosește același mod de interpretare ca și in The Transporter, ceea ce nu e deloc rău, ba chiar dimpotrivă. I-aș da un 9.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 6:23 pm |
|
|
am pus "sf" (intre ghilimele) ...tocmai pentru ca am vrut sa ma refer la unele faze nerealiste . Oricum , bun filmul !  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 4:24 pm |
|
|
Bun filmu` _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 12:20 am |
|
|
E super filmul mi-a palcut al nebunie mai ales faza din piata  _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
|