| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 27, 2007 1:05 am Titlul subiectului: Conversații pe Yahoo! Messenger |
|
|
Din când în când mai dăm și de oameni inteligenți. Din când în când, aceștia au și legătură la Internet. Din când în când le trece prin cap să instaleze Yahoo! Messenger. Din când în când le vine nefericita idee să converseze cu cine nu trebuie.
Puteți citi toată bălăcăreala AICI. Merge numai sub Internet Explorer. Și pentru cei care nu știu, eu-s "raephor".
PS: Țin să precizez că eu nici nu cunosc omul, darămite să-i fi făcut ceva.
Dacă aveți și voi chestii de genul aista, nu ezitați să le postați aici. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 27, 2007 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
incredibil . Tare faza aia cu adunarea...imi permiti sa vorbesc si eu cu el? Cred ca am avut si parca in trecut de specimene precum dansul, dar nimic recent  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce m-am mai distrat! Cre` ca tipul ala a avut o copilarie tare zbuciumata.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Are o copilărie zbuciumată. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si la o cercetare mai atenta, am auzit ca va mai fi copil inca vreo 4 ani(avand in vedere ca termenu` asta nu-l va mai putea folosi dupa varsta de op`spe ani ) _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|